87★'Snape'in Zaferi '★

2.4K 317 52
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Harry Potter'ın en yakın arkadaşı olan Ronald Weasley, "Merak etme," dedi Hermione'ye, bir but daha ısırmadan önce. "Birazdan gelir."

Hermione ona 'ciddi misin?' der gibi bakarken elinde ki kitapla sırtına vurmaya başlayarak, "Tıkınmayı keser misin?" dedi sinirle. "En yakın arkadaşın ortada yok."

Ron alayla gülüp, "Gerçekten mi?" diye sordu. "Arkana dön de bak, seni kafadan çatlak."

Elime pizza şeklinde ki elmalı turtadan alıp bir ısırık alırken, omzumun üzerinden kapıya baktım. Harry hızlıca Hufflepuff masasının yanından geçti, çoğu kişinin bakışı ona dönmeye başlamışken hızla Ron ve Hermione'nin arasına kendisini attı.

"Vay canına, nerelerdeydin Harry, ne oldu yüzüne?" dedi Ron, simdi o da dâhil herkes Harry'e bakıyordu.

"Neden neyi var ki?" dedi Harry, hemen eline bir kaşık alarak çarpık görüntüsüne baktı.

"Bütün yüzün kanla kaplı!" dedi Hermione, "Hadi gel buraya..." Asasını kaldırdı ve "Tergeo," dedi ve yüzündeki kurumuş kan kayboldu.

Harry, "Teşekkürler. Burnum nasıl gözüküyor?" dedi.

"Normal." dedi Hermione endişeli bir sesle. "Niye nasıl gözükmeli ki, Harry ne oldu? Çok korktuk."

Harry etrafta onu dinlemeye çalışanlara ve ardından da bana öfkeyle bakarak, "Daha sonra anlatırım." diye kestirip attı.

Ona göz kırpıp, "Güzel surat, Potter." dedim alayla gülerek. Derin derin nefesler alarak öfkesini dindirmeye çalışırken son bir bakış atıp, kafasını çevirdi.

Tam patates cipsi almak için uzanmıştım ki tüm yemekler kayboldu ve onların yerini pudingler aldı. Omuz silkip bir tanesini kaparak kaşıklamaya başladım.

Harry bir parça pekmezli tart alarak, "Şapka ilginç bir şey söyledi mi?" diye sordu.

Hermione, "Her zamankinden biraz daha uzundu, bize düşmanlarımızın karşısında birlik olmamızı söyledi bilirsin işte." dediğinde duraklayıp gözlerimi devirdim.

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now