53★'Luna Lovegood'★

4K 377 79
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


✯★✯

Birkaç saatin sonunda Harry ile birlikte trenin koridorunda yürüyor ve yasak olan şeylere karışan kişilere ceza veriyorduk. Şimdiye kadar üç kişi yakalamıştık. Sonuncusu kızlar tuvaletin de öpüşen son sınıf Ravenclaw öğrencileriydi.

"Neden onlara ceza verdik ki?" dedi yanımda yürüyen Harry. "Aynı bizim gibilerdi."

Sesinde ki keyifli tını ve yaptığı göndermeye karşılık sırıtırken koluna elimin tersiyle vurup, "Kapa çeneni, Potter." dedim. "Ayrıca ayağını denk almanı öneririm. Sonuçta artık bir sınıf başkanıyım ve yapacağın her yanlış, sana geri dönecektir."

"Benim de bir sınıf başkanı olduğumu unutuyorsun." dedi gözlerini devirip.

"Ama senin sınıf başkanı olman, ceza almayacağın anlamına gelmiyor ya?" dedim bilmiş bilmiş sırıtarak.

"Yıldız Işığı," dedi Harry tehditkar bir sesle. Olduğum yerde durup ağır ağır gözlerimi ona çevirdim. "Kaşınıyorsun. Senin yerinde olsam çok fazla benle uğraşmazdım."

"Yoksa?" dedim kaşlarımı havaya kaldırıp bir adım ona yaklaşarak. "Yoksa ne yaparsın Potter?"

Harry bana cevap vermeden önce, koridorda gezen ikinci sınıf Gryffindor öğrencilerine dönüp, "Hey!" dedi sert bir sesle. Çocuklar durup, onan seslenen Harry Potter'a dönerken Harry devam etti. "Koridorda gezmek yasak. Size ceza vermeden önce kaybolun buradan."

Çocuklar hızla kafalarını sallayıp ilerde bir kompartımana girerken, koridorda yürümeye devam ettim. Harry'e neler oluyor bilmiyordum ama bir yanımın hoşuma gitse de diğer yanım bundan rahatsızdı. Kesinlikle Sirius Black ile yaşamak ona yaramamıştı, karşımda sanki Jr. Sirius vardı.

"Dur biraz." dedi Harry kolumdan yakalayıp durdurarak. Sağda ki kompartımanın kapısını açtığında, önümdeki koca cüssesine rağmen göz ucuyla içeride ki Ron ve Hermione'yi görebilmiştim. Gözlerimi devirdim, onların bana bayıldıklarını söyleyemezdim.

Harry Potter ve Kızıl KahinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin