83★'Tebrikler'★

3.4K 343 95
                                    

'Julia Cornfoot ve Sirius Black'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Julia Cornfoot ve Sirius Black'

'Julia Cornfoot ve Sirius Black'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bir yılın daha sonuna geldik, çok çabuk büyüyorlar...

Julia Cornfoot kitapta geçen bir karakter değil, kendim oluşturdum. Ama gerçek Harry Potter serisinde Stephen Cornfoot adı geçen safkan Ravenclaw öğrencisi bulunmakta. Bende Julia'yı Stephen'ın dul annesi olarak hayal ettim. Ve Sirius ile... Neyse okusak daha iyi olur.

Yatağımın ucuna oturmuş Pansy, Gelecek Postası'nda yayınlanan 'Kim Olduğunu Bilirsin Sen geri döndü!' haberini içinden okurken, Blasie bana bir Çikolatalı Kurbağa daha uzattı. Ambalajını sıyırıp bir ısırık alırken, "Hala yanıma gelmek istemiyor, değil mi?" diye sordum, Hastane Kanadı'nın öteki ucunda yatakta yatan Hermione'nin yanında ki sandalyeye oturmuş kuzenime bakarak. İkisi de fısır fısır bir şeyler konuşuyordu; Hermione'nin suratında üzgün bir ifade vardı, herhalde Draco'nun babasının yakalanmasına yardım edenlerden biri olarak, Draco'dan özür diliyordu.

Pansy gazeteyi katlayıp, şifonyerin üzerine koyarken, Draco'ya bir bakış atıp bana döndü. "Onu anlamalısın," dedi yatıştırmaya çalışır gibi. "Babasını yakalayanlara yardım ettin, babası ömür boyu hapis cezası aldı, kızmaya hakkı var."

Alayla gülüp, "Tek sebebinin bu olmadığını ikimiz de biliyoruz!" diye parladım bir an da, Draco'ya olan hıncımı bir nebze olsun çıkararak. "Benden nefret ediyor," diye mırıldandım üzgünce, Draco'ya baktım, umutsuzca onunla göz göze gelmeye çalıştım.

Blaise, "Haksız olmadığını biliyorsun," dedi sakin bir sesle. Daha kısık, duyulması zor bir sesle, "Ölüm Yiyen olduğunu ondan sakladın, işareti onun ve Narcissa için aldığını öğrendi, ki babasının yakalanması konusunu eklemiyorum bile, koşa koşa gelip kucağına atlayacağını zannetmiyordun, değil mi?" diye devam etti.

Pansy kaşlarını çatıp, şüpheyle Draco'ya bakarken, "Anlamadığım bir nokta var," dedi. "Nasıl oluyor da, Draco senin onun adamı olduğunu öğrenmesine rağmen Granger'a tek kelime bile etmedi?"

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now