24★'Zihnefendet'★

5K 504 185
                                    

Multimedia:
Severus Snape and The Marauders fan filmi

Multimedia:Severus Snape and The Marauders fan filmi

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


Bu bölümde Severus Snape anda The Marauders fan filminden alıntı vardır...   

✯    


Karanlık odayı, odanın içinde duvara montelenmiş siyah rafların üstündeki iksir şişlerini ve her türden kitapları incelerken, odanın kasvetli ve ürkütücü yanı beni biraz ürkütmüştü desem yalan olmazdı. Belki de ürkmemin bir diğer nedeni buranın Profesör Snape'e ait olmasından dolayıdır. Odada birkaç cam vardı fakat onların manzarası da Kara Göl'e çıkıyordu.

Kapının sesiyle arkama döndüm. Profesör Snape; siyah, yerlere kadar uzanan pelerinini savuşturarak odaya girip masasının önüne geçti. Önümden bir yarasa edasıyla geçmişti resmen adam.

"Tünaydın, Profesör." dedim ellerimi arkada birleştirip hafif yerimde sallanırken. Elinde ki parşömenleri masaya bırakırken, kafasını biraz yukarı kaldırıp bana kısa bir bakış atarak, "Size de, Bayan Black." dedi. O elinde ki parşömenleri ayırırken, ne yapacağımı bilemeyerek gözlerimi odada dolandırmaya devam ettim.

"Öylece, odanın ortasında ağaç dalı gibi duracağınıza oturun." diye bıkkınlıkla konuştuğunda hızla kafamı aşağı-yukarı sallayıp, çantamı sandalyenin yanına koyarak oturdum.

"Profesör," dedim gözlerimi Snape'e dikerek. Cevap vermediğinde gözlerimi devirerek devam ettim. "Sizce bu ders ne kadar sürer?"

Parşömenlerle işi bitmiş olacak ki, asasını eline alıp yerinde doğruldu. "Zihin karmaşık ve çok katmanlıdır, Bayan Black." dedi ezbere bildiğim o lafları. "Ancak Zihnefend'de usta olanların, belli koşullar altında zihnini deştikleri ve bulduklarını doğru yorumladıkları olur."

"Yani?" dedim hala sonucun ne olduğunu anlamayarak, sorduğum sorunun cevabını alabilmiş değildim. "Yanisi," dedi alayla dudaklarını kıvırıp. "Siz güçlü bir cadı olabilirsiniz fakat iradenizin güçlülüğü size kalmış."

Harry Potter ve Kızıl KahinWo Geschichten leben. Entdecke jetzt