101★'Kan Lanetinin Bozuluşu'★

2.5K 271 175
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Harry, Hastane Kanadı'nın kapısını açıp içeriye girdiğinde Neville'in, kapıya yakın bir yatakta yattığını gördü, anlaşılan uyuyordu. Ron, Hermione, Luna, Tonks, Sirius, Julia, ve Remus koğuşun öteki ucundaki başka bir yatağın etrafında toplanmışlardı. Kapının açılma sesiyle, hepsi o tarafa baktı.

Hermione Harry'ye doğru koştu ve onu kucakladı. Hermione geri çekildiğinde Sirius hızla Harry'i kucaklayıp, "İyi misin, Harry?" diye sordu endişeyle.

"İyiyim.. Bill nasıl?" Kimse cevap vermedi. Harry Sirius'un omzundan diğer tarafa baktı ve Bill'in yastığında tanıyamadığı bir yüz duruyordu, yüzü onu garip gösterecek kadar kesilmiş ve parçalanmıştı. Madam Pomfrey Bill'in yaralarına hafifçe keskin kokulu yeşil bir merhem sürüyordu. Harry, Snape'in Malfoy'un Sectumsempra yaralarını asasıyla çabucak nasıl iyileştirdiğini hatırladı. "Yaraları bir büyüyle ya da bir şey ile düzeltemez misiniz?" diye sordu Madam Pomfrey'e.

"Bunlarda büyü işe yaramıyor," dedi Madam Pomfrey. "Bildiğim her şeyi denedim, fakat kurt adam ısırıkları için çare yok."

"Fakat Bill dolunay sırasında ısırılmadı," dedi Ron, her nasılsa sadece dik bakışlarıyla ağabeyinin iyileşmesini sağlayacakmış gibi bakakalmıştı. "Greyback dönüşüm geçirmemişti, öyleyse Bill kesinlikle gerçek bir – bir -?" Kararsız bir şekilde Remus'a baktı.

"Hayır, Bill'in gerçek bir kurt adam olacağını sanmıyorum," dedi Lupin, "Fakat bu ona hiçbir şey bulaşmadığı anlamına gelmez. Bunlar lanetli yaralar. Onların tamamen iyileşmesi olasılık dışı ve – ve Bill bundan itibaren bazı kurt karakteristiklerine sahip olmuş olabilir."

"Dumbledore yine de bir şeyler yapabilir," dedi Ron. "Nerede o? Bill o manyaklarla Dumbledore'un emriyle savaştı, Dumbledore ona borçlu, onu bu halde bırakamaz – "

"Ron... Dumbledore öldü," dedi Ginny.

"Hayır!" diyerek Ginny'nin son söylediklerini inkâr etmesi umuduyla Ginny'den Harry'ye doğru baktı, fakat Harry inkâr etmeyince, Remus ve Sirius, Bill'in yatağının yanındaki birer sandalyeye çöktü, Lupin'in elleri yüzündeydi, Sirius ise donakalmıştı. Harry Sirius ve Remus'un kontrolünü kaybettiğini hiç görmemişti; birden kendini özel ve uygunsuz bir yere izinsiz girmiş gibi hissetti. Başka yöne döndü ve onun yerine Ron'un gözlerini yakaladı, Ron sessizce Ginny'nin söylediklerini onaylayan bir görünüş alıyordu.

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now