71★'Sevgililer Günü'★

4.6K 357 136
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Daha neye uğradığımı anlayamadan şubat gelmişti bile; beraberinde daha nemli, daha sıcak bir hava getirmiş ve yılın ikinci Hogsmeade ziyareti ufukta belirmişti. Bununla birlikte daha fazla acı, keder, hayal kırıklığı ve pişmanlıkta yanında gelmişti.

Öyle bir şey yapmıştım ki belki de hayatım boyunca bir yerlerde, bunun pişmanlığını ve arkasında getirdiği intikam hazzını birlikte yaşayacaktım. Bu yaptığım büyük bir çoğunluğunu şaşkına uğratırken, bazılarını sinirlendirmişti ve bu bazılarına 'Harry Potter' denen şerefsiz pislik de dahildi.

Ondan öyle bir nefret ediyordum, öyle bir tiksiniyordum ve öyle bir... öylesi yok. Aslında, sanırım, hissettiğim tek şey hissizlik denebilirdi ama öyle bir zaman oluyordu ki, o beni sürekli izlerken bakışmalarımız kesiştiğinde gözlerinde gördüğüm derin pişmanlık ve acı, tek bir şey istememe neden oluyordu: ona sarılmak.

Tamam bana çok ama çok kötü bir şey yapmıştı, hatta hayatım boyunca yapılabilecek en kötü kötülüğü yapmıştı... ama, aşıktım ona. Seviyordum ve bana yaptığı onca şeye rağmen onu sevebildiğim içinde kendimden ölesiye nefret ediyordum.

Neyse, konumuz benim ne kadar nefret ettiğim değil, konumuz köyü Blaise ile birlikte ziyaret etmeye karar vermemdi ve bunu düşünecek kadar çok az zamanım olmuştu ve birden kendimi sadece onunla birlikte geçirmesi gereken bir Sevgililer Günü ve benim doğum günüm ile karşı karşıya buldum.

Öncelikle ben ne yaptım? Neden yaptım? Bunu yaparken çok sevgili aklım neredeydi?

Aslında olduğumuz yerde durup düşününce bu yaptığım mantıklıydı. Tamam, Harry Potter denen şerefsizden intikam alınabilecek güzel bir yoldu ve eğer duyduklarım doğruysa, o da bugün Cho ile gelecekti ve bu yaptığım kesinlikle doğru bir hareketti.

Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım ve ağlamaya hazır tutmuş gözyaşlarımı hemen geri gönderdim. Sırf Blaise'in çıkma teklifini kabul ettim diye bunu yapacağını beklemiyordum ve bu yaptığı beni aldatmasından daha da beter bir hareketti.

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now