11★'Anı ve Tatil'★

7.5K 634 570
                                    

'James ve Lily Potter, Sirius Black'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'James ve Lily Potter, Sirius Black'

'James ve Lily Potter, Sirius Black'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'J.K. Rowling'
(Bu fotoğraf Queen Joe'un gençliğinden gerçek bir fotoğraftır.)

✯★✯

"Adı Köpek." dedim yorgunlukla, derin bir nefes alıp, önüme gelen saçımı omzumun arkasına savurdum. Bu sırada açılan portre kapısıyla yüzümde rahatlarcasına bir gülümseme oluştu. Şimdi yavaş ve yorgun adımlarla merdivenlerden çıkıp gene aynı hızla üzerimi değiştirip, yatağa yatarak güzel ve derin bir uykuya dalacaktım.

Ta ki bu hayallerim Harry'i şöminenin önünde tek başına otururken görene kadar çok güzeldi ve bir anda o güzel hayaller bataklığa batıverdi. Saat oldukça geçti, yani nerdeyse ona yaklaşıyordu ve şimdiye kadar Filch'e yakalanmamam gerçekten büyük bir şanstı.

Harry'i gördüğümde gün yüzüne vuran karışık duygularımı arka plana itmeye çalışarak soğukkanlılığımı korumaya çalıştım. Bugün yaptığım Patronus bir hayvandan ibaretti ve sadece öyle olacaktı, bu sadece tesadüftü, Harry Potter ile ruh eşi olmam sadece tesadüftü.

Daha ilerisi olamazdı.

"Merhaba." dedim onun yanına yaklaştığımda, şömineden vuran ışık onun gözlerine yansıyorken gereğinden fazla gözlerinin parladığına şahit oldum. Sanki, sanki ağlamış gibiydi. Geldiğimi daha yeni fark etmiş olacak ki önce yerinde sıçradı, kimin geldiğine bakmak için başını kaldırıp bana göz attığında hızla başını yeniden eğdi ve gözlerinin altında birikmiş yaşları çabucak sildi.

Kalbim bir an sıkıntıya sıkıştı.

Gözlerim elinde ki büyücü portreleriyle dolu deri kaplı fotoğraf albümüne takıldı. Bir sayfası açıktı, annesiyle babasının düğün gününden bir resimdi, işte babası orada, gülümseyerek el sallıyordu, Harry'ye miras bıraktığı hizaya gelmez siyah saçları dört bir yana dağılmıştı. İşte annesi, mutlulukla ışıldayarak, babasının koluna girmişti. Ve işte sağdıçları Sirius Black, yüzü çökmüş ya da mum gibi olmaktan çok uzaktı, yakışıklıydı, gülüyordu.

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now