59★'Tehdit'★

3.8K 358 74
                                    

Harry Potter'ın bu hayatta en sevmediği büyü Zihinbend olabilir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Harry Potter'ın bu hayatta en sevmediği büyü Zihinbend olabilir. Marie'ye göre yirmi üç yaşına kadar tam olarak bu büyüde başarılı olamamıştır.

 Marie'ye göre yirmi üç yaşına kadar tam olarak bu büyüde başarılı olamamıştır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Marie Rowling-Black'in belki de bu hayatta en nefret ettiği büyü olabilir. İlk kez Barty Crouch Jr. tarafından üzerinde denenmiş ve beyninde belirli hasarlara neden olmuştur. Yıllar geçerken bizzat Voldemort tarafından tekrar bu lanet üzerinde uygulanmıştır.

Öğle yemeğinde biraz atıştırmaktan başka bir şey yapamamıştım. Çünkü aklım, Draco ve Pansy'nin konuşmalarına takılmıştı. Öyle ki, Blaise'le bile konuşamamış ve ne derdinin olduğunu öğrenememiştim.

Draco kendi ağzıyla söylemişti, Harry Potter ile savaşacağım. Karanlıkta değil, Voldemort için asla değil.

Bu durumda benim bir şey yapmama gerek kalmamıştı değil mi? Yani onları korumak adına her şeyi yapabileceğimi daha önce söylemiştim, Ölüm Yiyen olmam gerekse bile, ama Draco kendi isteğiyle aydınlığa geçtiği için buna mecbur değildim, değil mi?

Ayrıca, Pansy... Ne zamandan beri Gryffindor için sempati beslemişti? O değil miydi, onlardan ölümüne nefret eden?

"Ne düşünüyorsun?" diye soran Pansy ile gözlerimi kırpıştırıp ona döndüm. Sırıtıp, "Neden Kehanet dersi aldığını." dediğimde kızarmaya başladı. Beden bir şey saklıyordu, bu açıkça belliydi. Çünkü Pansy, Kehanet dersinden nefret ederdi. Onun aksine Draco Kehanet dersini severdi ve bu sene Kehanet yerine Aritmansi almayı istemişti. Şu an Aritmansi sınıfında başka kim var, bilin bakalım. Hermione Granger.

"Kehaneti seviyor olamaz mıyım?" dedi burnunu kırıştırıp.

"Sen mi?" deyip kahkaha attığımda, bir alt sıramızda oturan Harry ve Ron bu tarafa döndü. "Sen Kehanet'ten nefret edersin!"

"Artık etmiyorum," dedi dudaklarını büzüp, kollarını göğsünün üzerinde çaprazlayarak.

"Sen öyle diyorsan," dedim omuzlarımı silkip ve yerdeki kapaktan Umbridge'in çıkmakta olduğunu gördüm. Neşeyle sohbet eden sınıfa birden sessizlik çöktü. Gürültü seviyesindeki bu ani düşüş nedeniyle, elindeki Rüya Tabirleri'ni öğrencilere dağıtmakta olan Profesör Trelawney de dönüp baktı.

Harry Potter ve Kızıl KahinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin