41★'İkinci Görev: Kara Göl'★

4.8K 504 139
                                    

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।


✯★✯

Kara Göl saat 9:30 ( İkinci Görev)

Yazar Anlatımı

Topun sesini duyan Harry hızla avcunda ki galsam otunu ağzına atıp çiğnemeye başladı. Galsam otunu çiğneyebileceği hızda hatır hutur çiğniyordu. Otun pis bir kayganlığı vardı, lastik gibiydi, ahtapot dokunacına benziyordu.

Az önce üç şampiyonda atlamıştı fakat Harry hala aynı yerinde duruyordu. Onun bu halini fark eden Profesör Moody hızla sırtından soğuk suya itti. Göl öyle soğuktu ki, derisinin sanki buzlu su değil de ateşmiş gibi dağlandığını hissetti.

Harry, ağzıyla burnuna görünmez bir yastık bastırılıyormuş duygusuna kapıldı. Boğazını tutuyordu fakat başı da oldukça dönüyordu. Birden boynunun iki yanında da yakıcı bir ağrı hissetti. Ellerini boğazına götürdü, kulaklarının hemen altında, suda çırpınan iki büyük yarık hissetti. Onun solungaçları vardı!

Buz gibi göl suyu artık ona acı vermiyordu aksine hoş bir serinliği vardı ve çok hafifti. Ellerini öne uzatıp onlara baktı. Suyun altında yeşil görünüyorlardı ve perdeli olmuşlardı. Arkasına dönüp çıplak ayaklarına baktı. Onlarda da uzun, ayak parmaklarının arasında perdeliler vardı. Bir balık gibi yüzgeçleri çıkmıştı anlaşılan. Döndü ve dibe daldı. Yüzgeç gibi ayaklarının ne hızda ne kadar uzağa götürdüğüne hayret etti.

Çevresinde, açık yeşil otlar uzanıyordu. Bir metreden az derinlikteydiler, çimleri fazlaca büyümüş bir çayırı andırıyorlardı. Ve sonra ansızın bir şey ayak bileğini yakaladı. Harry ayak bileğini tutan şeye döndü. Bir Garkenez'di; küçük boynuzlu bir su cini. Uzun parmakları Harry'nin bileğini sıkı sıkı kavramıştı. Açık ağzından sivri dişleri görünüyordu.

Harry perdeli elini hemen siyah şortunun cebine soktu ve asasını çıkararak Garkenez'e tuttu. "Relashio!" Bağırsa da hiç sesi çıkmadı. Ağzından büyük büyük kabarcıklar fırladı ve asasından kıvılcımlar yerine bir şey püskürttü. Garkenez'in yeşil derisinde kırmızı kırmızı lekeler meydana geldi.

Harry Potter ve Kızıl Kahinजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें