97★'Hortkuluklar'★

2.8K 287 122
                                    

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

✯★✯

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ron'un zahirlendiği haberi ertesi gün hızlıca yayılmıştı, fakat Katie'ye yapılan saldırı kadar sansasyona sebep olmadı. İnsanlar bunu bir kaza olabileceğini düşündüler, zehir İksir öğretmeninin odasında verilmiş ve derhal panzehir verildiği için gerçekten ciddi bir zarar vermemişti. Aslında, Gryffindorlar yaklaşan Hufflepuff maçıyla daha çok ilgileniyorlardı, çoğu Hufflepuff'ta arayıcı olarak oynayan Zacharias Smith'i görmek istiyor, açılış maçı olan Slyhterin maçı sırasındaki anlatımlarından dolayı onu sesli olarak cezalandırmak istiyordu.

Her nasılsa, Harry Quidditch'e hiç bu kadar ilgisiz kalmamıştı. Harry bazen yolu uzatıp Draco'nun nerede olması gerektiğini öğrenmeye çalışıyordu, fakat Draco'nun henüz olağan dışı bir şey yaptığını fark etmemişti. Ara sıra benimle konuşurken zekice kelimeleri çevirerek ağzımdan laf almaya çalışıyordu ama onu geçiştirmeyi iyi başarıyordum. Ah Harry, bir bilsen aradığının burnunun dibinde olduğunu...

Ama Harry'nin tek sorunu saldırılar, Draco, antrenman ya da ödevler değildi, her gittiği yerde Cormac McLaggen ve Lavender Brown tarafından takip de ediliyordu. Harry'nin bana anlattığına göre hangisinin daha sinir bozucu olduğuna karar veremiyordu. McLaggen, Harry'i Quidditch konusunda öyle sıkıyor, sürekli onun işine karışıyordu ki bu yüzden çoğu kez Harry kimin kaptan olduğunu hatırlatmaya zorlamıştı.

Gryffindor kulesine gitmek için koridoru dönmüştüm ki ileride konuşan Lavender ve bezmiş surat ifadesiyle Harry'i gördüm. Onlara yaklaşırken Lavender'ın, "Pansy Parkinson onu hâlâ ziyaret ediyor mu?" diye sordu.

"Evet, zannedersem ediyor. Şey, onlar arkadaşlar, değil mi?" dedi Harry rahatsızca.

"Arkadaşlar ha, güldürme beni," dedi Lavender küçümseyerek. "O Slytherin yılanının benim Won-Won'um ile ne işi olur! Fakat zannedersem Pansy ona kafayı takmış durumda, şu an Ron tamamen ilgi çekici durumda..."

Yanlarına geldiğimde, "Zehirlenmenin ilgi çekici olduğunu mu söylüyorsun?" dedim küçümseyerek. "Her neyse... Harry, McGonagall bizimle görüşmek istiyor, Sınıf Başkanlığı işleri, anlarsınız ya..."

Harry Potter ve Kızıl KahinTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang