110★'Evet!'★

2.5K 263 129
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

✯★✯

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hayatım boyunca uykusuz gecelere katlandığım anlar olmuştu ama bir şekilde bu geceleri atlatmak zor olmamıştı. Ama dün gece, bırakın beni, diğer herkes içinde oldukça uzun geçmişti. Bazıları erken yataklarına gitmişti, ama Sirius, Tony, Jasper, Draco ve altın üçlü en geç uyuyan insanlardı, belki de bazıları Harry gibi güneşin doğuşuna kadar ayakta da olabilirdi. Hamile olmanın getirdiği yorgunlukla yattığım yatakta sızıp kalmıştım ve şaşırtıcı bir şekilde sabahın erken saatinde uyandığımda kaldığım odada iki kişiyle karşılaştım. Biri koltukta iki büklüm yatan Sirius ve yanımda, sırtını yatak başlığına yaslamış ve sıkıca elimi kavramış Harry'di.

Sonra acımasız gerçek beynimin karanlık köşesinden çıkarak çığlık attı; ölüyordum. Öylece yattığım yerde, tavana boş boş bakarak kavradığım bu gerçeği düşündüm ama bir türlü bir sonuca varamıyordum, sanki beynim kendi kendisine bir koruma kalkanı yapmıştı ve öğrendiğim gerçeği reddediyor ve ondan kaçıyordu.

Gözlerimi tavandan çekip Harry'nin yorgun yüzüne çevirdim; yüzünde ki kaslar gerilmişti, sertti, kirpikleri her an uyanmaya hazır gibi titriyordu. Oradan kalkıp dışarı çıkmak istedim, bir süre yalnız kalmak ve kafamı toparlamak istedim. Bu yüzden ilk olarak elimi Harry'nin elinden kurtarmam gerekiyordu. Yavaşça elimi çektim ama Harry derin bir nefes alıp, yerinde sıçrayarak hızla doğruldu ve endişeyle gözlerini bana dikti.

"Şşş," dedim sessizce, omuzlarıma ellerimi koyarak onu kalktığı yere geri oturttum. "Bir şey yok, sakinleş..."

Harry rahatlayarak derin bir nefes aldı ve dudaklarını alnıma bastırıp, "Beni korkuttun," dedi yanağıma avcunu yaslayarak.

Yanağımdaki elinin üzerine elimi koyup, "Sadece kalkmak istedim." dedim Sirius'un horuldayan sesinin arkasında fısıltıyla.

Harry itiraz eder bir şekilde, "Yatakta kalman gerek," dedi acı dolu gözleriyle; dün geceden beri bana olan şefkati, ilgisi, özeni iki kat daha artmıştı. Ama bana sevgiyle bakan gözleri artık büyük bir acı, hüzün ve kederle de bakıyordu. Onun bu haline bakmak beni ne üzdü... Onu böyle görmek istemedim; gülümsemesini görmek istedim, bana bakarken parlayan gözlerine bakmak istedim, onun tüm her şeyini aklımda tutmak istedim.

Harry Potter ve Kızıl KahinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin