86★'Slug Kulübü'★

2.7K 327 68
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Draco karşımda otururken, "Sınıf Başkanlığı görevi yapman gerekmiyor mu?" diye sordu ellerini birleştirip.

Omuzlarımı silkip, "Belki," diye mırıldandım. "Ama canım istemiyor."

Draco alayla gülüp arkasına yaslandı ve kollarını göğsünde kavuşturdu. "Tabi canın istemez." dedi. "Demiyorsun Harry'den kaçıyorum diye."

Camdan dışarıya bakan gözlerimi ağır ağır ona çevirip, "Seni ilgilendirmez." dedim. "Neden kendi işlerinle ilgilenmiyorsun? Mesela... Hermione gibi?"

Draco hızla etrafına göz gezdirdi bizi duyan birileri var mı diye, ardından bana dönüp tehditkar bir sesle, "O koca ağzını olur olmadık yerde açmaman gerektiğini bilmiyor musun?" dedi.

Cevap vermek yerine sinir bozucu bir şekilde kıkırdadım. Yeniden gözlerimi dışarıya çevirirken Harry'den nasıl köşe bucak kaçtığımı düşündüm. Sırf onunla konuşmamak için tüm Slytherin'in bakışları altında Draco'nun yanına kaçmış ve Sınıf Başkanlığı görevini aksatmıştım.

Tren pencerelerinin dışında tüm yaz olduğu gibi bir öyle, bir böyleydi; geniş düzlükler boyunca soğutucu sisin içinden geçip, sonra da zayıf, açık güneş ışığına çıktı tren. Pansy ve Blaise'nin sonunda kompartımana geldiği zaman açık hava dönemlerinden biriydi ve güneş tam tepede görülebiliyordu.

"Umarım yemek servisi acele eder, açlıktan ölüyorum," dedi Draco'nun yanına çöken Pansy.

"Nasılsınız çocuklar?" diye sordu Blaise yanıma oturup.

Biz daha cevap vermeden, Pansy, "N'oldu tahmin edin?" diye ekledi, bana dönerek. "Harry gelip seni sordu ve Blaise ona kendisinin işi olmadığını söyleyerek göndermeye çalıştı. Ama Harry oldukça sinirlendi ve Blaise'i itti, Blaise tam ona yumruk atacakken Baş Kız ve Baş Oğlan gelip oluşacak kavgayı ayırdılar."

Blaise'e şok olmuş bir şekilde bakarken, "Sana onunla iletişime geçmemeni söylemiştim." diye azarladım.

"Artık önemli değil." dedi beni geçiştirerek. "Geçti gitti, boş ver."

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now