84★'Özel Ders'★

2.8K 356 88
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yüzümü sıvazladığım ellerimi çekip, odamdaki yatağıma yığılıp kalmış Draco'ya kederle baktım. Oturduğu yerde kalakalmış bir hali vardı. Eliyle yüzünü örtmüştü ama hafif iç çekişleri ve hıçkırıklarıyla onun ağladığını anlamak zor değildi.

Derin bir nefes alıp, sızlayan uzuvlarıma rağmen zorlukla çalışma masama yürüdüm. Çekmeceyi açıp birkaç farklı renkte ki iksirler üzerinde parmağımı gezdirdim ve yeşil renge sahip şişeyi çekip aldım. Hızla tıpasını açıp koca bir yudum alırken, acıdan dolan gözlerimi sıkı sıkıya kapadım.

Kahretsin, bunu nasıl önleyemedim?

Hadi en başa dönüp, neler olduğunu anlayalım. Ama Esrar Dairesi olaylarına kadar gitmemiz gerek. Hatırladınız mı? Hayır, aptallar, uçtuğumuz kısımdan biraz daha ilerde. Evet, tam olarak Kehanet küresini aldığımız yeri diyorum. Buldunuz mu? Mükemmel.

İşte tam anlamıyla faka bastığım yer olarak buradan başlayabiliriz.

Karanlık Lord'un emriyle -ki bu onu kandırarak işe dahil olduğum kısım- Harry'i Esrar Dairesi'ne getirmişim. Tabi bu sırada zamanımı değerlendirip, Umbridge'ten de kurtulmuştum. Harry'nin Kehanet Küresi'ni bulana kadar her şey güzeldi de ama sonrası için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Ne kavgaydı ama.

Evet, yapmamam gereken ilk şey Harry'nin emriyle Kehanet Küreleri'ni uçurmak ve Ölüm Yiyen'lerden kaçmaktı. Ama yaptım. Ve bu ilk Crucio'nun acı verici bir şekilde bedenimi bulmasını sağladı, Voldemort tarafından.

İkinci şey, Harry ile birlikte bir kovalamacaya katıldım; bir Ölüm Yiyen'in kafasını bebek başına çevirdim, Macnair'i Sersemlet'tim, Dolohov'u en az iki kez dondurdum, Crabble ile küçük bir düelloya girdim ve daha da önemlisi Sirius'u Bellatrix'in elinden kurtardım.

Bu daha fazla sorgulama ve Crucio olarak bana geri döndü.

Tanrı, Lord Voldemort'un gazabından sizi korusun.

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now