45★'Üçüncü Görev: Labirent'★

4.7K 456 250
                                    

Albus Dumbeldore as Jude LawAndArwen Rowling as Amy Adams

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Albus Dumbeldore as Jude Law
And
Arwen Rowling as Amy Adams

Albus Dumbeldore as Jude LawAndArwen Rowling as Amy Adams

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Quidditch Sahası, Güneş batarken

Yazar anlatımı

Şampiyonlar şu anda tanınmaz olan Quidditch sahasına çıktılar. Altı buçuk metrelik bir çalı çit sahayı çepeçevre dolanıyordu. Tam önlerinde bir açıklık vardı: Muazzam labirentin girişi. Gerisindeki geçit karanlık ve tekinsiz görünüyordu.

"Buraya neden geldin, kardeşim?" diye sordu Dumbledore sahaya çıkmış şampiyonları izlerken. Albus Dumbledore'a olması gerekenden daha fazla benzeyen Aberforth kollarını göğsünde çaprazlayıp gözlerini devirdi. "Bence sen neden geldiğimi biliyorsun, Albus." dedi ve devam etti. "Konu Arwen... Arwen Rowling."

"Onun haberi yok, Aberforth." dedi sert bir sesle Albus. "Henüz değil, buna hazır değil."

"Çok bilmişliğin ve sen yok musunuz?" diyerek alayla güldü küçük kardeş, Albus ona ters ters baktı. "Kendine gel aptal. Onun bize ihtiyacı var, kafayı sıyırmadan ve... Ariana gibi olmadan önce."

İki kardeş de irkildi bir isimle. Uzun zamandır onun ismini ağızlarına almamışlardı ve yeniden konuşmaya başlamak habersizce soğuk buzları kırıyordu.

"Marie benim torunum, Aberforth." dedi şefkatle Dumbledore. "Her ne kadar yıllar öncesinde Arwen bize kendini ve kızımı unutturmuş olsada..."

"Nasıl hatırladın?" diye sordu Aberforth merakla sakalını sıvazlarken.

"Arwen büyüyü yaparken bir de kırılma noktası bıraktı," dedi Albus. "Benim soyumdan gelen en güçlü varis her kim ise yaşadığı en büyük acı sana anılarını hatırlatacak, Albus. Ve o an geldiğinde beni Gellert ile aldatmanın bedelini ödeyeceksin."

"Arwen bencilin tekiydi ama en başından beri haklıydı. Keşke... Keşke ona inansaydın, Albus." dedi Aberforth acı bir gülümseme ile.

"Sen nasıl hatırladın?" diyerek konuyu değiştirdi Albus. "Seninle aynı. Benim soyumdan gelen en güçlü varis her kim ise yaşadığı en büyük acı sana anılarını hatırlatacak, Aberforth. Üzgünüm arkadaşım, Ariana ve anıların için. Ancak arkamda kanıt bırakamam."

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now