98★'Başkan Banyosu'★

3.9K 295 237
                                    

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

✯★✯

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Akşam yemeğinden döndüğümde ilan tahtasında Cisimlenme sınavının tarihinin açıklandığını gördüğümde Ortak Salon içerisinde biraz heyecan oldu.

On yedi yaşında olanlar ilk sınav günü ya da daha öncesinde, nisanın yirmi birinde, Hogsmeade'de yapılacak olan ek uygulama dönemi için kayıt tercihi hakkına sahiptiler.

Bu haberi okurken Ron panikledi, hala cisimlenemiyordu ve sınava hazır olamayacağından korkuyordu. Şimdiden iki kere cisimlenmeyi başaran Hermione kendinden biraz fazla emindi, fakat bir dört ay daha 17 yaşında olamayacak olan Harry hazır olsa da olmasa da sınava giremeyecekti.

Ortak salonda ateşin yanında oturuyordum; uyanık olan diğer birkaç altıncı sınıftan başka Harry, Hermione ve Ron'da vardı. "Hiç olmazsa sen cisimlenebiliyorsun." dedi Ron gergince. "Temmuzda hiçbir sorunun olmayacak!"

Ödevim için elime yeni bir kitap aldığımda, "Sadece bir kere yaptım," diye Harry ona hatırlattı; sonunda kaybolmayı başarmıştı ve bir önceki dersimizde kendi çemberinin içinde cisimlendi.

Ron cisimlenme hakkında endişelenmekle uzun bir zaman kaybederken, ben, Harry ve Hermione şimdiden Snape için tamamlamış olduğu zalimlik derecesinde zor olan bir makaleyle uğraşıyorduk.

"Sana söylüyorum. Aptal Prens sana bunun için yardım edemez, Harry!" dedi Hermione, çok yüksek sesle. "Birine istediğini yaptırmaya zorlamak için sadece bir yol var ve bu da yasak olan Imperius Laneti –"

"Evet, biliyorum, teşekkürler," dedi Harry, kitaba bakmayı bırakarak. "İşte bu farklı bir şey aramamın nedeni. Dumbledore Vertiserum'un bunu yapamayacağını, fakat başka bir şeyin olabileceğini söylüyor, bir zehir ya da bir sihir..."

"Yanlış yoldan gidiyorsun," dedi Hermione. "Sadece sen hafızayı getirebilirsin, dedi Dumbledore. Bu, senin başkalarının nerede olamayacağına Slughorn'u inandırabileceğin anlamına geliyor. Mesele onun hafızasını iksirle geri getirmek değil, herhangi biri bunu yapabilir."

Harry Potter ve Kızıl KahinWo Geschichten leben. Entdecke jetzt