94★'Black Aile Sembolü'★

3.3K 344 96
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

✯★✯

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

★✯

Başımda felaket bir ağrı vardı, soğukluğu hissediyordum ama oldukça sıcak bir şeye de sıkıca yapışmıştım. Bedenim anlayamadığım bir şekilde ağrı içerisindeydi, bacaklarım uyuşmuş gibiydi. Gözlerimi zorlukla araladım, görüntüm ilk başta pusluydu ama daha sonra her şey netleşti.

Yer yastıklarının üzerinde yatıyordum, üzerimde ince bir çarşaf vardı. Yattığım yerin biraz ilersinde Noel Partisi için giydiğim kırmızı elbiseyi gördüm, onun hemen yanında beyaz bir gömlek vardı, daha ilerisinde gri bir yelek ve yan düşmüş bir şişe; ağzı açık ve yan düşmüş şişenin etrafında şişeden dökülmüş içki duruyordu.

Esnemek için harekette bulundum ve bu sırada belime kanca gibi sarılmış kolu fark ettim. Ben hareketlendiğimde tutuşu sıkılaşmıştı. Kalakalmış bir halde belimde ki kola bakakaldım. Şok tüm bedenimde elektrik şoku gibi her yerime ulaşmıştı, nefes bile alamıyordum.

Güne klasik bir soru ile başlayalım: Kahretsin, ne yaptım ben?

Korkak bir şekilde yavaş yavaş başımı çevirip, omzumun üzerinden arkaya baktım. Harry oldukça huzurlu ama bir o kadar da tamamen çıplak bir şekilde yanımda boylu boyunca uzanıyordu. Zaten dağınık olan saçları yastığın üzerinde dört bir yana saçılmıştı. Gözlükleri kim bilir neredeydi bilinmez ama ona hediye etmiş olduğum kolye boynundaydı. Gözlükleri olmadığı için çıkık elmacık kemikleri daha da ortaya çıkmıştı. Kızarık dudakları aralanmış ve yüksek nefes alış verişleriyle rahat bir şekilde uyuyordu.

Yutkundum, hem de oldukça sert bir şekilde. Gördüklerimin bir hata olduğunu umarak gözlerimi kapatıp açtım ama oldukça gerçekçiydi. Sonra aklımın içerisine şimşekler çaktı, yarım yamalak Harry'i çekiştirdiğim, birlikte şişeyi içtiğimiz, o dokunuşlar, inanılmaz gece....

Çarşafı göğsümün üzerinde tutup hızla doğrulduğumda Harry'de huysuzca gözlerini kırpıştırdı. Yüzünü buruşturup, "Neler oluyor ya?" diye sordu uyanmanın verdiği mayışmayla, sesi derinden hırıltılı geliyordu. Arkasını dönüp yastığa sarılarak yatmaya devam etti.

Harry Potter ve Kızıl KahinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin