108★'Yalancı Sancı'★

2.8K 305 180
                                    

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Evi bir telaş sarmışken, Harry hızla Kreacher'ı çağırmış ve Kreacher benim halimi gördüğünde evin sır tutucusu Bill ile birlikte cisimlenerek Anthony'i almaya gitmişlerdi. Bu sırada Harry Hermione'nin kaldığı odaya beni taşımış ve her an akıl sağlını yitirebilirmiş gibi benim gibi derin derin nefesler almaya başlamıştı. Diğer tarafımda Draco büyük bir heyecanla beni rahatlatmaya çalışıyordu.

Ama tüm bu telaş ve endişe boşu boşunaydı.

Kreacher, Bill ve Anthony ile döndüklerinde Fleur ve Luna sıcak su kaynatmaya başlamışlardı bile. Anthony hız kesmeden odaya girmiş, Harry dışında kim varsa odadan kovmuş ve beni muayene etmeye başlamıştı. Zaten Anthony'nin gelişinden biraz sonra kasılmalar azalmış, küçük küçük batmalarla eski halime dönmüştüm.

Ama küçücük bir sorun vardı; tabi benim için küçük ama Harry ve Anthony için oldukça büyük bir sorun açığa çıkmıştı. Bol elbisenin altında saklı cılız bedenim ve karnımda oluşmuş morluklar...

Anthony ciddi bir ifadeyle eldivenleri elinden çıkarırken, "Yalancı Sancı," dedi. "Genelde hamileliğin son aylarında olur ve erken doğum korkusu ya da farklı streslerle birleşince doğumun başladığının sanılmasına neden olabilir. Bunu doğuma hazırlık provası gibi düşünebiliriz."

Yüzümü sıvazlayıp, "Doğurmak istemiyorum," dedim korkuyla. "Çok acı verici."

Anthony alayla, "Demek öyle?" dedi ama ifadesinin arkasında kızgınlık vardı; Anthony ve Dumbeldore, Severus sayesinde benim durumumdan haberdardı, yine de yeğeninin genç yaşta hamile olmasını hazmetmek onun için zordu. "Bunun şimdi aklına gelmesine şaşırdım."

Harry kaşlarını çatarak, "Sakın ona yükseleyim deme," dedi güçlü bir sesle. "Eğer bir suçlu arayacaksan bana patla, ona değil. Ve ayrıca, ikimizde halimizden memnunuz, bebeğimizi sabırsız bir şekilde ama mutlulukla bekliyoruz. Eğer bununla bir sıkıntın varsa ya çözmeni öneririm ya da gitmeni."

Harry Potter ve Kızıl KahinTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang