99★'Sectumsempra!'★

3.7K 330 302
                                    

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

✯★✯

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Parlak mavi gökyüzü parçaları şatonun küçük kulelerinin üstünden görünmeye başlıyordu, yaklaşan yazın işaretleri beni keyiflendiriyordu.

Öğle yemeğinden sonra havanın tadını çıkarmak için dışarı çıktığımda, tüm planlarım gözleri yaşlı Hagrid ile karşılaşmamla suya düşmüştü. Hıçkırıklarının arasından zar zor anlaşılır bir şekilde konuşmuş ve elime tutuşturduğu bir kağıdı Harry'e vermem gerektiğini söyleyerek gitmişti. Derin bir iç çekip düşündüm, ben Harry'nin haberci baykuşu muydum? Neden herkes ona iletilmesi gereken şeyleri bana veriyordu ki?

Avlunun güneşli bir köşesinde Harry'i ve beraberinde Ron ile Hermione'yi gördüğümde adımlarımı o tarafa çevirdim. Köşeyi döndüğümde Ron irkildi ve Hermione'nin arkasına saklanmaya çalıştı.

"Lavender değil," dedi Hermione, bıkkın bir şekilde. "Ah, iyi," dedi Ron, rahatlayarak.

Harry'nin yanına otururken, "Naber ahmaklar?" dedim Harry'nin elinde ki yaban mersini şekerlemesinden bir tane alarak.

Hermione gözlerini devirip, "Ne istiyorsun, Black?" diye sordu.

Omuz silkip, "Hiçbir şey," dedim ve bir yaban mersini şekeri daha aldım. "Bunu getirmem istendi, Harry için,"

Harry hızla yerinde doğruldu ve ona uzattığım tomarı aldı, bende hızlı davranarak elinde ki şeker paketini aldım. Harry küçük parşömen tomarını aldığında, "Dumbledore ben o anıyı alana kadar onunla birlikte ders yapmayacağımızı söylemişti!" dedi bana doğru, omuz silkip bir tane daha yaban mersini yedim, bana mı öyle geliyor yoksa bu yaban mersinleri dünyada ki en iyi şey mi?

"Belki nasıl olduğunu kontrol etmek istiyordur?" diye fikir yürüttü Hermione, Harry parşömeni açarken, fakat Dumbledore'un uzun, ince, eğik yazısını bulmak yerine parşömenin mürekkebin aktığı yerlerinde geniş lekeler nedeniyle okunması çok güç olan dağınık bir yayılma gördü. "Sevgili Harry, Ron ve Hermione! Aragog geçen gece öldü. Harry ve Ron, siz onunla tanışmıştınız, ve onun ne kadar özel olduğunu biliyordunuz. Hermione, biliyorum ki ondan hoşlanabilirdin. Eğer akşamın ilerleyen vakitlerinde cenaze için uğrarsanız, benim için çok makbule geçer. Bunu akşam karanlığında yapmayı planlıyorum, bu günün en sevdiği zamanıydı. Bu kadar geç dışarıda olmamanız gerektiğini biliyorum, ama pelerini kullanabilirsiniz. Böyle bir ricada bulunmak istemezdim, fakat bununla yalnız yüzleşemem. Hagrid."

Harry Potter ve Kızıl KahinOnde histórias criam vida. Descubra agora