17★'Rowling-Black'★

6.7K 569 262
                                    

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

✯★✯

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.


✯★✯

Dönemim bitmesine son bir hafta varken bugün ilk kez Hogsmeade'e gitmiş ve oldukça eğlenmiştim. Bana izin yazacak bir velim olmadığından böyle şeyi maalesef Dumbledore'dan rica etmek zorunda kalmıştım. O mağlum konuşmadan bu yana günler geçmiş olsa da, beni yakıp kavuran içimdeki öfke bir türlü geçmemişti. İşte bu yüzden Dumbledore'dan böyle bir şeyi istemek bana zor gelmişti.

Draco ile birlikte gittiğim bu gezi sırasında; Zonko'nun dükkanına gidip şaka malzemesi ve Balyumruktan yiyebileceğimiz kadar seker almıştık. Hatta Draco arkadaşlarının yanına gittiğinde, Bağıran Baraka'yı ziyaret eden Ron, Hermione ve Harry'nin olduğu kısımlarda bir yere saklanmış ve onları şakalamıştım.

Evet, bu konuda ciddiyim.

Onları Zonko'nun dükkanından aldığım malzemelerle şakalamıştım. Bu sıcak havada serinlemelerine kanaat getirip onları ıslatmıştım. Ve belki de renkli boyayla. Ve bilin bakalım tam kaçacakken beni kim fark etti? Hani şu kafasında yara izi olan salak Gryffindor var ya, işte o; Harry Potter. Evet doğru bildiniz, binanıza on puan!

Ancak hemen oradan ayrılıp Balyumruk'taki gizli geçitten geçerek Hogwarts'a gitmiştim, çünkü acelem vardı. Kimse okula dönmeden işimi halletmem ve üzerimdeki yükten kurtulmam gerekiyordu. Bunu bir nevi ben başlatmıştım ve bitirmeliydim.

Yüce Godric'e sevgilerimi sunarım ki erkekler yatakhanesine kızların geçmemesi için bir büyü koyulmamıştı. Yani demek istediğim erkekler bizim yatakhanemize girmeye çalıştıklarında merdiven bir kaydırak haline dönüşüyor ve erkeklerin girmesini engelliyordu. Ancak bu durum erkeklerin yatakhanesinde söz konusu değildi.

Saygılar sana Godric Gryffindor!

"Bakalım neredesin seni küçük sıçan." dedim Harry ve Ron'un kaldığı odanın kapısının önünde duraklayıp, derin bir nefes alırken. Yavaşça kapıyı açıp içeriye girerek kapıyı arkamdan kapattım. Dört direkli karyolaların hepsi de oldukça düzensiz ve dağınıktı. Gözlerimi etrafta gezdirip, Ron'un faresinin nerede olduğunu aramaya başladım ancak görünürde yoktu.

Harry Potter ve Kızıl Kahinحيث تعيش القصص. اكتشف الآن