111★'Doğum'un Başlangıcı'★

2.9K 294 161
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

★✯

Ertesi gün Harry'nin evlenme teklifinin evin içerisinde şok veya başka duygularla karşılaşacağını düşünmeme rağmen, aslında hepsinin bundan haberleri olduğunu gördüm. Harry'nin anlattığına göre, yüzüğü yapmasından sonra ki ikinci işi, Tony ve Sirius'tan geleneklere uygun bir şekilde onay almakmış. İkisi de formalite icabı, birlik olarak Harry'i zorlamışlar ama tabi ki en sonunda, onay vermişler. Ki karpuz büyüklüğünde ki karnımla vermemeleri gibi bir şey olamazdı.

Bir başka durum ise Altın Üçlü ve Draco'nun ortadan kaybolmalarıydı. Kabuk evin diğer sakinleri bir şeylerin olduğunu fark etmekte güçlük çekmemişlerdi, çünkü artık Harry, Draco, Ron ve Hermione yalnızca yemek zamanlarında ortaya çıkıyorlardı. Kimse soru sormadı, ama yemek masasında Bill'in düşünceli ve endişeli bakışları sıklıkla Harry'e kayıyordu.

Bununda dışında birlikte ne kadar fazla vakit geçirirsek, cincüceden hiç hoşlanmadığımı o kadar fazla anladım. Griphook beklenmedik bir şekilde kana susamıştı, daha aşağı yaratıklara acı çektirme düşüncesine gülüyor ve Lestrangeler'in kasasına ulaşmak için diğer büyücülere zarar verme olasılığından haz alıyor görünüyordu. Cincüce bizlerle birlikte aynı masada isteksizce yiyordu. Bacakları iyileştikten sonra bile odasına tepsiyle yemek gelmesini talep etti, hala zayıf olan Olivander gibi, ta ki Bill (Fleur'un kızgınca patlak vermesinden sonra) üst kata çıkıp bu şekilde devam edemeyeceğini söyleyene dek. Ondan sonra, Griphook aynı yemekleri yemeyi reddetmesine rağmen aşırı kalabalık olan sofrada bize katıldı, onun yerine çiğ et parçası, kökler ve çok sayıda mantar yemekte ısrar ediyordu.

Durum böyle olunca Harry kendini sorumlu hissetti: Ne de olsa, cincücenin Kabuk Ev'de kalması için ısrar eden oydu; tüm Weasley ailesinin saklanma yerlerine kaçmış olması, Bill'in, Fred'in, George'un ve Bay Weasley'in artık işsiz olması onun suçuydu, diye düşünüyordu. Her ne kadar ona bunun tam tersi olduğunu söylesem de, maalesef kafasında bir şeye inanmıştı ve onu vazgeçirmek çok güçtü.

Harry, "Üzgünüm," dedi Fleur'a, rüzgarlı bir Şubat akşamı yemeği hazırlamasına yardımcı olurken. "Bu tarz şeylerle uğraşmanı hiç istememiştim."

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now