Hoofdstuk 5

977 44 30
                                    

Hoseok en ik liepen de kantine in. Hij had nog steeds zijn arm niet van mijn schouder gehaald. De rest van BTS zat al aan een tafel. De kantine was zo goed als leeg op ons na. We liepen naar de tafel en gingen zitten. Ik zat naast een jongen die zich voorstelde als Jungkook en naast Hoseok. Ik keek naar Jimin en zag dat hij keek naar Hoseoks arm, die nog steeds om mijn schouders lag. Ik kon niet veel uit zijn gezichtsuitdrukking halen.

"Ik heb Mina meegenomen om te eten, jongens." zei Hoseok nog steeds blij. Hoseok haalde eindelijk zijn arm van mijn schouder af. Ik voelde de hele tijd Jimins ogen op mij gericht staan. Toen ik terug keek, keek hij snel weg.

Toen we in alle vrede aan het eten waren, moest dat natuurlijk weer verstoord worden. Jackson en Bambam, een andere vriend van Mark, kwamen binnen lopen. "Hey, ik hoorde dat je hier zat en," Jackson stopte in het midden van zijn zin en zijn blik werd donker.

"Wie zijn al deze gasten?" vroeg hij.

"Vrienden." zei ik. "Wat kom je doen?"

"Ik kom even zeggen dat ik je thuisbreng!" riep Bambam blij.

Ik was opgelucht, Bambam is aardig en ik hoefde niet te lopen. En niet met Jackson mee te hoeven was de grootste opluchting. Jackson is echt heel aardig, maar twee keer op een dag is echt te veel.

"En jullie konden niet even bellen om dat te zeggen?" vroeg ik.

"Dat had gekund, maar Jackson wild- auw!" Bambam werd afgekapt bij Jackson die hem een por in zijn ribben gaf.

"Ben je haar vriendje?" vroeg Jimin plotseling uit het niets aan Jackson.

"Nee." zei Jackson, maar het leek erop alsof hij liever nog niet had willen zeggen.

Jimin ging weer door met eten alsof hij niks had gevraagd. Waarom deed hij zo?

"Hey, tot vanmiddag, hé!" riep Bambam en hij en Jackson liepen de kantine uit. Jackson staarde naar Jimin totdat hij de deur uit was. Jimin deed net alsof hij het niet door had en at rustig verder.


(Jungkook POV)

Ik begreep Jimin echt niet. Eerst had hij gezegd dat hij tegen een heel leuk meisje aan was gelopen en tijdens het eten negeerde hij haar compleet. Niet dat zij iets tegen hem zei, maar toch, zo is Jimin niet. Als Jimin iemand leuk vindt maakt hij er juist werk van.

En die vraag aan die Jackson dan. Waarom vroeg hij dat?

"Waarom vroeg je dat aan Jackson?" fluisterde ik naar hem, zodat Mina het niet zou horen.

"Ik was gewoon nieuwsgierig, laat me gewoon." antwoordde hij.

Toen wist ik het zeker. Er was iets aan de hand met Jimin.


(Mina POV)

De bel was net gegaan. Ik liep naar mijn laatste les voordat de audities waren. Ik begon ontzettend zenuwachtig te worden. Tijdens de les nam ik 'Playing with fire' nog even door en in mijn hoofd deed ik de choreografie van 'Fire'. De les ging zo langzaam voorbij, maar het mocht van mij nog langzamer gaan.

Maar toen ging de bel.

Met lood in mijn schoenen liep ik naar de gymzalen, waar eerst de dansaudities waren. Bij de dansaudities waren blijkbaar Hoseok, Jungkook, Suga en Jimin de jury. Hoseok liep naar met toe met een lijst in zijn handen.

"Je bent als vijfde aan de beurt," en hij wees me aan op de lijst. "Op wat ga je dansen?"

"Ik ga dansen op 'Fire'." antwoordde ik.

"Nice, dat is wel een moeilijke dans, ik geloof in je!" Zei Hoseok met een bemoedigende glimlach.

"Dank je, Hoseok." Zei ik.

"Je mag me Hobi noemen als je wilt." zei hij.

Plotseling zag ik Jimin achter hem staan. Hij stond alleen maar te kijken. Zijn gezichtsuitdrukking was onleesbaar. Het leek wel boos? of jaloers?

Vast niet.

"Oké." antwoordde ik Hoseok.

En toen begonnen de audities.


(A/N) hoe vind je het verhaal tot nu toe? Laat comments achter!


forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu