Hoofdstuk 48

536 20 3
                                    

Ik werd de volgende ochtend al voor de wekker ging wakker. Ik liep de trap af, richting de woonkamer en zag dat Mark al met zijn koffer aan het sleuren was. Hij glimlachte naar me.

"Zin in je kamp?" vroeg hij. Ik knikte. Ik weet niet zeker of een kamp met Haneul nou echt zo leuk is, maar oké.

De deurbel ging en omdat Mark nog druk bezig was met zijn koffer, deed ik de deur open. Het was Yara. "Hoi!" zei ze en ze knuffelde me. Ik groette haar terug.

"Ik ben trouwens echt trots op je. Je zit in de girlband! Ik zei toch dat je het kon!" riep Yara.

Ik grinnikte. "Deze keer had je blijkbaar gelijk."

Ik liep de trap weer op om mijn koffer te halen toen de bel opnieuw ging. Ik liep er snel heen. Het waren waarschijnlijk de jongens van BTS.

En inderdaad. "Hoi." zei ik en ik liet ze binnen. Ze liepen richting de woonkamer en ik ging weer naar boven om mijn koffer te halen, omdat ik daar net niet aan toe kwam.

Toen ik met mijn koffer de trap af kwam hoorde ik Mark in de woonkamer tegen de jongens praten. "Jullie moeten goed op haar passen. Als er iets met haar is gebeurd, loopt het slecht met jullie af." zei hij.

Ik grinnikte. "Mark, rustig maar, het komt echt wel goed." zei ik. Het is voor het eerst sinds jaren dat Mark en ik zonder elkaar weggaan. Ik heb er best wel moeite mee en Mark blijkbaar ook.

"Sorry." zei hij tegen de jongens, die allemaal geschrokken keken. Toen stond Namjoon op. "We zullen goed op haar passen." zei hij.

"Als ze met ons is kan er sowieso niets gebeuren." zei Jungkook zelfverzekerd.

Hoseok stond plotseling achter me en gaf me een backhug. "Er zal haar niets overkomen." zei hij. Ik lachte naar hem. Maar toen zag ik Jimin's gezichtsuitdrukking. Hij keek echt heel boos. Waarom deed hij zo?

Mark leek nog steeds niet helemaal gerustgesteld over hun volwassenheid. Al helemaal niet toen Taehyung een Mario figuur van Jin afpakte en ermee door de kamer begon te rennen, met Jin op zijn hielen. Yoongi stopte ze door zijn voet uit te steken, waardoor Taehyung viel.

"Ga zitten." siste Yoongi pissig. "Sorry." zeiden Taehyung en ze gingen snel zitten.

"Er zijn er een paar nog best wel volwassen." probeerde ik Mark gerust te stellen. Toen begonnen de jongens een ruzie. De enige die niet meedeed was Namjoon.

"Oké, er is er in ieder geval één volwassen." grinnikte ik. Mark lachte nu ook. "Sorry dat ik me zo druk maak. Ik ben het gewoon niet gewend om zonder jouw op reis te gaan. Ik ben het gewend om voor je te zorgen." zei hij.

"Het komt wel goed. Ik bel je elke avond, oké?" zei ik. Mark knikte en gaf me een knuffel. "Wees voorzichtig." zei hij. "Jij ook."

Hij gaf me nog een knuffel en daarna was het tijd om te gaan. Mark ging op huwelijksreis en ik ging naar een trainingskamp.

Mark liep richting zijn auto samen met Yara. Ze zouden nu naar het vliegveld rijden. De jongens zouden mij naar Bighit brengen, waar we zouden overstappen op een andere bus.

"Zullen we naast elkaar zitten in de bus?" vroeg Taehyung. Zijn gedrag deed me echt denken aan dat van een puppy. "Is goed." glimlachte ik.

Jungkook liep ook naast ons. "Ik zit aan de andere kant van jou!" zei hij.

"En ik dan?" vroeg Jimin die achter ons liep. Ik haalde verontschuldigend mijn schouders op.

"Ga jij maar naast Jin zitten." zei Jungkook en hij stak zijn tong uit. Jimin zuchtte.

Uiteindelijk zat ik dan ook naast Taehyung en Jungkook. Ze waren continu aan het praten over onzinnige dingen en probeerden mij erbij te betrekken. Ik had het best wel grappig gevonden, denk ik, als het geen ochtend was geweest!

Ze waren heel even gestopt, maar toen begonnen ze weer opnieuw. Voordat ze mij bij dit gesprek konden betrekken, pakte ik snel mijn oortjes en deed ze in. Ik zette geen muziek aan, want ik wilde gewoon slapen.

Ik deed mijn ogen dicht en na een tijdje hoorde ik de jongens stilvallen. "Slaapt ze nou?" hoorde ik Jungkook verbaasd vragen, terwijl hij me porde. Beste idee ooit, Jungkook, een slapend iemand gaan porren.

"Ik denk het." zei Taehyung. "Cutee." was het laatste wat ik hoorde voordat ik in slaap viel.


~Time Skip~


Ik werd wakker. Ik merkte meteen dat ik op iemands schouder lag. Ik lag op Taehyung's schouder. Hij keek me aan met een grote glimlach en het leek alsof hij al een hele tijd zo keek. "Je bent wakker." zei hij. "Je meent het." antwoordde ik, nog steeds half slapend. "Kijk wat een leuke foto ik heb gemaakt!" Zei Taehyung en hij duwde zijn telefoon onder mijn neus.

Het was een foto waar ik op Taehyung's schouder lag te slapen. "Waarom heb je die foto gemaakt?" vroeg ik.

"Om Jimin jaloers te maken, natuurlijk." zei Taehyung met een gemene grijns.

"Nee, verwijder de foto." zei ik en ik probeerde de telefoon af te pakken, maar Taehyung duwde me weg. "Nee." zei hij. "Ik denk dat ik hem als achtergrond doe."

En toen was ik Kim Taehyung's achtergrond.


forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu