Hoofdstuk 13

785 30 0
                                    

Mark en Kai kenden elkaar al? Waarom wist ik dat niet? Maar op de foto waren ze duidelijk vrienden. Maar waarom doet zei Mark dan dat ik uit zijn Kai zijn buurt moest blijven?

Ik begreep er helemaal niets van. Ik sloeg de bladzijde om en zag nog een foto van Mark, maar deze was minder lang geleden. Hij stond op de foto met een meisje. Een meisje dat ik heel goed kende.


(Mark POV)

Het begon laat te worden, dus de jongens en ik besloten om te gaan slapen. We sliepen allemaal in de woonkamer, omdat het in mijn kamer niet paste. Ik had mijn telefoon boven laten liggen, dus die ging ik even halen.

Ik begreep niet wat Mina in Kai zag. En waarom luisterde ze niet naar me? Ik wilde niet dat ze mijn geheim wist. Het geheim tussen Kai en mij, en nog iemand.

Ik liep mijn kamer in en schrok me kapot. Op mijn bed zat Mina en ze had mijn fotoboek vast. Het fotoboek. Ik liep naar haar toe en trok het fotoboek uit haar handen.

"Wat heb je gezien?" vroeg ik haar.

"Waarvan kende je Kai, en hoe kende je Yara eerder dan ik haar kende?"


(Mina POV)

Yara zat pas twee jaar bij ons op school, en de foto die in het fotoboek stond was van vier jaar geleden, toen Mark nog 19 jaar oud was. Yara was toen 16.

"Ik had dit je eerder moeten vertellen." zei Mark ongemakkelijk.

"Dat denk ik wel, ja." zei ik.

"Beloof me dat je niet boos wordt." Mark keek me recht aan.

Ik kon niet weigeren. "Ik beloof het."

"Kai en ik waren beste vrienden," begon Mark, "We deden alles samen, jij kunt je dat niet herinneren omdat Kai nooit hier was. Onze ouders mochten Kai niet echt, want ze kenden zijn ouders en die waren niet aardig, vonden ze. 'Geen goede opvoeding' zeiden ze altijd over Kai. Ik geloofde daar nooit in, want ik vond Kai echt geweldig. Alles ging goed tot Kai Yara tegenkwam toen ze hier net kwam wonen, hij vond haar meteen leuk."

Yara woonde hier dus al langer dan ze beweerde, ze heeft gelogen, maar waarom?

"Maar Yara was niet geïnteresseerd in Kai en dat kon Kai niet hebben. Yara vond mij wel leuk en ik vond haar ook leuk, dus we hebben een tijd iets gehad. We deden dat stiekem, omdat ik bang was dat Kai boos zou worden. En Kai werd ook boos, toen hij  erachter kwam. Hij heeft mij bedreigd, en hij heeft ook Yara bedreigd. En dat liep slecht af, Yara was bang voor Kai. Ze begon te drinken. Op een dag had ze echt te veel op en belde ze me. Ze zei dat ik langs moest komen en dat deed ik. Toen ik daar aan kwam bleek Kai daar ook te zijn. Hij had gezorgd dat Yara mij zou bellen. Ik had Kai toen al heel lang kunnen ontwijken, maar dat was toen onmogelijk. Hij heeft me toen in elkaar geslagen en Yara keek gewoon toe." Mark eindigde zijn verhaal, en ik hoorde dat het hem echt raakte.

"Waarom heb je me dat nooit verteld." fluisterde ik.

"Ik wil de vriendschap tussen jou en Yara niet verpesten." zei Mark.

Ik was ontzettend boos op haar, dus ik denk dat dat te laat was.



forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now