Hoofdstuk 34

572 23 2
                                    

(Jackson POV)

Ik besloot om nu naar het ziekenhuis te gaan. Ik ben al een maand niet langs geweest en op de één of andere manier voelde ik me daar schuldig over. Ik weet dat Lisa het waarschijnlijk niet eens merkt, maar ik denk dat het eigenlijk meer voor mezelf is. Ik ben bang om haar te vergeten.

Mijn ouders hadden gezegd dat het juist beter zou zijn om haar te vergeten, ze geloven niet dat Lisa ooit nog wakker wordt en eerlijk gezegd, ik ook niet. Maar toch wil ik haar niet vergeten en ik blijf hoop houden.

Ik zette de televisie uit en trok mijn schoenen aan. Ik pakte mijn autosleutels en liep de voordeur uit. Ik reed naar het ziekenhuis en liep richting Lisa's kamer. Maar toen ik daar aan kwam hoorde ik iemand in haar kamer.

Ik dacht dat het de verpleging was dus ik wachtte in de hal tot ze klaar waren. De deur van Lisa's kamer ging open en er liep iemand uit, maar hij stond met zijn rug naar mij toe dus ik kon niet zien wie het was. Aan zijn kleding te zien was het geen verpleger. Toen draaide hij zich om en toen hij mij zag schrok hij. Ik schrok van wie het was en daarna werd ik woedend.

Het was Jimin!


(Jimin POV)

Ik liep de kamer van Lisa uit en draaide me om. Ik schrok toen ik zag dat iemand me recht aankeek. Ik schrok nog meer toen ik me besefte wie het was. Het was Jackson!

Hij begon op me af te lopen. "Wat kom jij hier nou weer doen? Probeer je nu ook Lisa van me af te pakken?" vroeg hij op boze toon. Ik zag dat hij zijn vuisten balde.

"Wow, rustig man, ik ben net uit het ziekenhuis ik wil er niet weer in." zei ik. Ik begon langzaam achteruit te lopen.

"Geef antwoord op mijn vraag dan!" Jackson klonk echt ontzettend boos.

"Ik wist sinds vandaag niet eens wie Lisa was en ik hou alleen van Mina, rustig maar. Maar wat is je plan? Je wilt Mina van me afpakken, maar ondertussen vind je eigenlijk Lisa leuk." zei ik.

Ik zag Jackson slikken. "Lisa...Lisa wordt niet wakker. Ik kan nooit met haar zijn." Hij begon te mompelen en ik kon hem nog maar net verstaan.

"Mina lijkt op haar, is dat de reden?" vroeg ik. Jackson knikte. Ik liep naar hem en legde een hand op zijn schouder. "Ik wist niet-"

"Ga weg!" schreeuwde Jackson plotseling. "Je maakt alles erger!"

Ik schrok. Ik kon zien dat Jackson zich niet meer in de hand kon houden. Hij had een woedeaanval.

Toen stormde hij met gebalde vuisten op me af.


forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now