Hoofdstuk 24

592 25 6
                                    

Na een paar seconden liet hij los. Hij begon te praten.

"Mina, ik vind je echt al ontzettend lang leuk en ik weet dat je dat al wist..." Ik onderbrak hem door hem te zoenen. Hij keek stomverbaasd en blij tegelijk. Ik was zelf ook verbaasd.

Alleen wist ik dat ik hem alleen maar zoende Jimin te vergeten en eigenlijk voelde ik me schuldig. Maar ik had een besluit genomen dat me ging helpen om Jimin te vergeten. Jimin komt toch nooit meer bij me terug.

Bij die gedachte kromp ik ineen. Ik vroeg me nog steeds af waarom hij het überhaupt had uitgemaakt.

Jackson keek me nog steeds met grote ogen aan. "Die zag ik niet aankomen." wist hij uit te brengen.

Ik grinnikte en voelde me eigenlijk nog schuldiger. "Wil je verkering?" vroeg Jackson plotseling, uit het niets. Hij klonk nogal hoopvol.

Ik moest me over Jimin heen zetten. "Ja." antwoordde ik.


(Jimin POV)

Ik heb weinig uren slaap gehad vannacht. Ik kon me niet voorstellen dat Mina met iemand zou zoenen terwijl we een relatie hadden. Ik dacht dat ik haar kon vertrouwen, maar blijkbaar niet.

Ik reed naar school, om weer te oefenen voor de voorrondes. Ik was nu Mina's instructeur en ik had besloten dat te blijven. Gewoon om haar te laten zien dat het me niet boeide. Maar ik wist dat het me eigenlijk wel boeide.

Toen ik bij school was aangekomen, zette ik de auto op de parkeerplaats. Ik deed de auto op slot en draaide me om, om richting de school te lopen, maar toen zag ik iets. Mina stapte uit een auto tegenover mij, maar ze heeft helemaal geen auto.

Met wie zou ze zijn meegereden? Ik dacht dat het Mark wel zou zijn en ik wilde weer verder lopen, maar toen zag ik dat het Mark niet was. Het was Jackson! Hij zit hier niet eens op school!

Ik was boos op Jackson, maar vooral op Mina. We hadden één dag geen verkering meer en ze gaat nu al met een ander, en die ander is Jackson!

Ik stampte boos richting de school en ik gunde ze geen blik meer waardig. Toen ik de school in liep, waren er een heleboel meiden die mijn aandacht wilden, maar vandaag kon ik ze die even niet geven. Ik zocht op dit moment naar één meisje dat me vast wel wilde helpen.

Haneul.

forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now