Hoofdstuk 14

787 36 4
                                    

Na het gesprek met Mark, ging ik terug naar mijn kamer waar Kai nog steeds aan het wachten was. Hij keek op toen ik binnen kwam. Ik was ook boos op Kai, omdat hij mijn broer heeft bedreigd.

"Daar ben je, dat duurde echt heel lang." zei Kai en hij liep op me af.

"Ja, weet-" maar Kai onderbrak me door me tegen de muur aan te duwen.

"Ik heb je gemist." zei Kai met een grijns.

"Ik ben hooguit 15 minuten weggeweest." zei ik.

Hij kwam nog dichterbij en duwde de deur dicht. Zijn hoofd kwam weer dichterbij, en ik voelde zijn warme adem in mijn nek.

"Hou op!" zei ik luid. Wat denkt hij wel niet, hij heeft vroeger mijn broer bedreigd!

Hij ging gewoon door.

"Stop!" zei ik nog een keer.

Maar hij luisterde niet.

Maar toen ging de deur open.


(Jackson POV)

Ik liep naar boven om mijn tanden te poetsen, toen ik iemand 'Stop' hoorde zeggen. Het klonk als Mina en ze klonk angstig.

Ik deed onmiddellijk haar kamerdeur open en zag Mina staan en Kai die haar tegen de muur aandrukte.

"Laat haar los!" zei ik hard.

"Waarom zou ik?" vroeg hij minachtend.

En toen werd ik boos. Ik stortte me vol op Kai.


(Jimin POV)

Ik zat op de bank, toen plotseling de bel ging. Ik stond snel op en liep naar de deur. Ik deed de deur open en zag Yoongi daar staan. "Ik moet je iets laten zien." zei hij. Hij liep naar binnen en ging op de bank zitten. Hij wenkte me.

Hij zocht een filmpje op en ik keek, maar ik zag dat het een filmpje was van Kai en Mina, wat ik niet wilde zien. Waarom zou je een filmpje willen hebben van Kai en Mina die midden in een schoolgang lopen te zoenen?

"Dit hoef ik niet te zien hoor." zei ik en ik wilde al opstaan, maar Yoongi duwde me terug op de bank.

"Hou je mond en kijk." zei hij.

Dus ik keek. Kai's hoofd kwam dichter bij dat van Mina en ik wilde het liefst weer wegkijken. Maar toen zag ik iets waar ik ontzettend blij van werd. Mina duwde Kai weg!

"Dank je wel Yoongi, ik moet gaan."


(Mark POV)

Ik en mijn vrienden zaten in de woonkamer om een film te kijken. Ik vroeg me af waar Jackson bleef. Hoe lang doet hij over zijn tanden poetsen? Nou ja, dan starten we de film gewoon zonder hem.

Toen ging de bel en ik liep naar de deur. Er stond een jongen, die me ergens bekend voor kwam, maar ik wist zeker dat ik hem nog nooit had gezien.

"Is Mina thuis?" vroeg hij.

"Euh ja, hoezo?" vroeg ik.

"Ik moet haar iets vertellen." zei hij.

"Ze is boven." zei ik en het boeide me eigenlijk niet dat ze met Kai was, ik denk niet dat ze hem nog zo leuk vindt na wat ik haar heb verteld.


(Jimin POV)

Ik had Mina's  adres opgezocht in de inschrijflijsten. Daarna ben ik zo snel mogelijk naar haar huis gereden en nu liep ik de trap op, richting haar kamer.

Ik ging het haar vertellen.

Ik keek naar de deuren in de hal. Op eentje stond Mina's naam. Ik liep zonder op te letten haar kamer in. Toen ik binnenkwam trof ik drie mensen aan. Twee die elkaar in elkaar aan het slaan waren en Mina die ze met grote ogen aankeek.

Ik dacht niet langer na toen ik zag dat één van die personen Kai was. Ik was zo boos op hem dat hij had geprobeerd Mina te zoenen.

Eerst trok ik Jackson van Kai af en daarna stompte ik Kai vol in zijn gezicht.

"Dat is voor proberen mijn Mina te zoenen!" zei ik hard. Shit, dat was hardop.


(Mina POV)

Zei hij nou 'mijn Mina'? ik bloosde en keek naar Jimin en zag dat hij ook rood werd. Maar waarom is hij  eigenlijk hier? Kai lag op de grond met zijn handen voor zijn gezicht.

Jackson liep de kamer uit en kwam even later terug met Mark. "Wat is hier gebeurd?" vroeg hij geschokt toen hij Kai op de grond zag liggen.

Jimin was ondertussen opgestaan en sloeg een arm om mijn schouders heen. "Kom." fluisterde hij in mijn oor. Hij was plotseling zo ontzettend lief voor me. Wat is er veranderd?

We liepen naar beneden en Jackson, Mark en Kai volgden ons. Mark trok Kai mee naar de voordeur en duwde hem zowat naar buiten. "Waag het niet om hier ooit nog één stap binnen te zetten!" riep Mark naar hem.

Kai wilde weglopen, maar hij bedacht zich. Hij draaide zich om en keek mij recht aan. "Dit is nog niet over, Mina, dat dat duidelijk mag zijn."

forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu