Hoofdstuk 22

705 29 19
                                    

(Jackson POV)

Ik was thuis toen plotseling mijn telefoon ging. Ik zag op het beeld dat het Mark was. "Hey Mark." zei ik toen ik opnam. "Ja, hey. Weet je nog dat ik zei dat ik ook wilde dat je met Mina zou krijgen?" vroeg Mark. "Jaa?"

"Ik heb met Mina gepraat en ze weet van mij en Yara en zo, maar als ze met die Jimin is dan lijkt ze gewoon zo blij, dus ik wil eigenlijk haar relatie niet kapot maken. Sorry. Maar ik zou dan wel willen vragen of je zou willen stoppen met haar proberen te krijgen, oké?"

Ik werd boos. Na al die jaren dat ik haar leuk vind, komt hij hier mee aan. Omdat ze blij leek met die jongen. Ik weet zeker dat ik haar blijer kan maken.

Ik hing op zonder iets te zeggen.

Dit hield me niet tegen. Wacht maar, Jimin.


(Mina POV)

Ik was aan het wachten op Jimin, want hij zou me komen ophalen en dan gingen we iets eten, om te vieren dat ik door was. Er waren serieus nog maar vijf meiden in deze competitie dus er zou er nog maar één afvallen en dan hadden we de band.

De deurbel ging en ik liep er snel naar toe. Daar stond Jimin voor de deur te wachten met een stralende glimlach. "Gefeliciteerd!" zei hij en hij gaf me een knuffel. Ik had hem gisteren niet meer gesproken na het kiezen. "Dank je wel." antwoordde ik.

We liepen naar de auto. "We moeten trouwens wel even een tafel in de hoek kiezen, ik mag niet te veel opvallen." zei hij. Ik knikte begrijpend. "Is goed."

We gingen naar een restaurant en kozen een tafel in de hoek, waar Jimin met zijn rug naar alle andere gasten zat. "Ik wilde je trouwens iets vragen." begon Jimin. Ik keek hem aan. "Je hebt toch binnenkort een schoolfeest?" ik knikte.

"Wil je met mij daarheen gaan?" vroeg hij hoopvol. "Want ik heb liever niet dat je met een andere jongen gaat, nu we verkering hebben."

"Natuurlijk." zei ik, blij dat hij het vroeg.

"Ik moet even naar het toilet, ben zo terug." zei Jimin en hij stond op.


(Jimin POV))

Ik was zo blij dat ze ja zei. Ik wilde echt niet dat ze met iemand anders ging. Direct had ze met Jackson gegaan of zo.

Over Jackson gesproken, daar liep hij. Stalkt hij ons of zoiets? Ik wilde gewoon langs hem lopen, toen hij me tegen hield. "We moeten praten." zei hij met een serieus gezicht.

"Waarom zou ik dat doen?" vroeg ik boos.

"Omdat het over Mina gaat." zei Jackson. "Kom mee naar buiten."

Toen liep ik toch maar mee. Wat nou als het iets ernstigs was?

Eenmaal buiten aangekomen knikte ik met mijn hoofd. "Vertel op, dan." zei ik ongeduldig.

"Oké, je weet dat ik Mina leuk vind." begon hij. Nu werd ik echt boos. Serieus, hier is niets ernstigs aan, dat wist ik lang. Ik zuchtte.

Maar toen vervolgde hij zijn verhaal. "Mina heeft mij gezoend in de tijd dat jullie verkering hadden." zei hij. Dit kon niet waar zijn, waarom deed ze mij dit aan? Ik brak vanbinnen maar liet het niet zien. Ik liep weg van het restaurant. Weg van Mina.


(Jackson POV)

Zo te zien geloofde hij het. Natuurlijk was het niet waar, Mina zou niet iemand op die manier verraden. Sowieso zo Mina nooit vreemdgaan.

Ik weet dat dit echt een rotstreek is, maar ik weet dat ik Mina niet wilde kwijtraken aan iemand anders. Het spijt me Mina, maar dan moet het maar zo.


(A/N) hoofdstuk 22 alweer! Hoe denk jij dat het verder gaat? Laat achter in de comments!







forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now