Hoofdstuk 36

576 24 1
                                    

(Jimin POV)

We liepen het ziekenhuis uit. Ik was nog steeds in de war van alles wat er net was gebeurd. Waarom heeft Mina me nooit over Lisa verteld? Waarom was Jackson daar?

Plotseling sprak Namjoon op. "Weet je al wat je gaat doen met de situatie met Mina?" vroeg hij. Ik schrok op uit mijn gedachten. Ik zag dat alle jongens me aankeken.

"Ik wil haar niet meer laten gaan," zei ik vastbesloten, "Ik ga het er wel met haar over hebben, maar ik hou van haar."

"Aaahw, Jimin wat ben je toch een trouwe jongen, ik ben trots op je. Als ik zo'n meisje had, had ik haar ook nooit laten gaan." zei Hoseok en hij klopte me op mijn hoofd.

Ik kreeg plotseling een wantrouwend gevoel. Vind Hoseok Mina leuk?

Ik trok Hoseok mee naar voren, zodat de jongens ons niet zouden kunnen horen. "Vind je Mina leuk of zo?" vroeg ik.

Hoseok grijnsde. "Misschien. Mina is een hele goede vriendin van mij. Als het uit zou  gaan tussen jullie zou het denk ik wel iets kunnen worden tussen Mina en ik."

Zou Hoseok dat echt doen als het uit zou zijn tussen Mina en ik? Nog meer redenen om haar bij me te houden.


(Mina POV)

Ik liep door het park en ging zitten op een bankje. Ik kwam hier altijd als ik even alleen wilde zijn, want er kwamen hier niet veel mensen.

Ik begon na te denken en ik besefte me hoeveel mijn leven is veranderd in een korte tijd.

Plotseling merkte ik dat er iemand naast me was komen zitten. Ik keek niet op, totdat de persoon begon te spreken. Toen wist ik meteen wie het was.

"Ow Mina, ik had niet verwacht om jou hier te zien." Het was Kai. Ik wist dat ik het beste gewoon meteen weg moest gaan, maar ik wilde eigenlijk ook wel weten wat hij te zeggen had.

"Wat moet je nu weer?" vroeg ik nors.

"Nou, nou, niet zo onaardig. Ik wilde gewoon iets zeggen." zei Kai op rustige toon.

"Spreek dan gewoon!" zei ik gefrustreerd. Ik had echt geen zin om hier de hele dag naast hem te zitten.

"Weet je wat? Je ziet het morgen op school wel." zei hij, daarna stond hij op en liep hij weg, mij gefrustreerd achterlatend.

___________________________________________________________________________________

De volgende dag stond ik op. Ik had maar weinig geslapen, ik had geen idee wat Kai bedoelde en het gaf me een onrustig gevoel. Ik was aan het eten toen Mark de trap af kwam lopen.

En hij is een nogal bezorgde broer, oftewel, hij had meteen door dat er iets was. "Mina, wat is er? Je bent echt lijkbleek," hij voelde mijn voorhoofd, "Ben je ziek?"

Ik schudde mijn hoofd. Volgende week was zijn bruiloft al en ik wilde het niet bezorgd maken.

"Nee er is niets aan de hand." Zei ik in de hoop dat hij me daarna met rust liet. Hij deed dat gelukkig ook en een paar minuten later liep ik richting de school. Ik stapte met een voet de school in en ik voelde alle blikken op mij gericht staan.

Ik zette een paar stappen verder en ik hoorde iedereen fluisteren.

Wat heeft Kai gezegd?

forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now