Hoofdstuk 88

359 19 1
                                    

(Mina POV)

Ik was echt super blij, we konden blijven! Ik kon eindelijk debuteren met 'Girls Life!' Ik kon het niet geloven.

Jimin keek met een geschokte blik naar mij, maar al snel kwam er een grote glimlach op zijn gezicht en sprong hij op. "Echt? We mogen blijven!" riep hij enthousiast.

De manager knikte vrolijk toen hij zag dat we zo blij waren. "Ja, jullie mogen blijven." zei hij. "De videoclip van 'Girls Life' komt vanmiddag online!"

 Ik sloeg een hand voor mijn mond. "Dat is geweldig!"

de manager lachte om mijn enthousiasme. "Volgende week gaan jullie voor het eerst het podium op. Jullie hebben al een heleboel fans. Het is al uitverkocht!"

Nu was ik stomverbaasd. "Hoe kan dat nou?"

De manager haalde zijn schouders op. "Geen idee." zei hij.

Dit was echt geweldig nieuws.

We liepen het kantoor uit en gingen terug naar de anderen. Ze keken ons verwachtingsvol aan toen we binnen kwamen lopen. "We mogen blijven!" riepen we blij.

Taehyung sprong op. "Yes!" Hij rende naar ons toe en knuffelde ons. "Ik ben zo blij!" zei hij. Iedereen was blij voor ons en feliciteerde ons, behalve... Hoseok. Hoseok stond in de hoek en keek niet eens naar ons. Het leek net alsof hij niet doorhad dat we hier waren.

Het deed me pijn om hem zo te zien. Ik wilde naar hem toe lopen, maar een stem in mijn achterhoofd hield me tegen. 'We kunnen elkaar beter mijden' had hij gezegd. Ik slikte, maar besloot om hem daar maar te laten staan. In plaats daarvan liep ik naar Lisa en Jackson.

"Ik ben zo blij dat je mag blijven!" riep Lisa en ze vloog om mijn nek. "Nu kunnen we samen debuteren!"

"Ik ben ook blij." zei ik.

"Kom mee, dan laat ik je onze kamer zien." Ze pakte mijn arm en trok me mee, de trap op. We kwamen aan met een deur waar heel groot 'Girls Life' op stond. Daar zou ik nog wel even aan moeten wennen.

Lisa pakte een sleutel uit haar zak en opende de deur. "Dit is het!" zei ze enthousiast. Lisa had gezegd 'kamer,' maar het was gewoon een gigantisch appartement!

Zodra je de deur opende kwam je aan in de woonkamer, waar een hele muur van glas was gemaakt. We zaten nogal hoog in het gebouw, dus je kon uitkijken op de hele stad. "Dit is jouw kamer." zei Lisa en ze opende een deur. Ik keek naar binnen en zag een grote kamer met een badkamer.

Ik glimlachte. "Dit is geweldig!" zei ik.

"Weet ik!" zei Lisa. "Maar laten we nog maar even terug gaan naar de rest! Ik geloof dat ik Namjoon hoorde praten over uit eten gaan om te vieren dat jullie terug zijn!'

"Oké." glimlachte ik en we liepen terug naar beneden, waar de jongens nog steeds stonden. Hoseok stond nu wel weer bij de groep en deed zoals hij vroeger was. Maar toen zag hij mij en liep hij weer weg.

Waarom moest het nou zo gaan?

Jimin kwam naast me staan en pakte mijn hand. "We gaan uit eten!" zei hij blij. "En weet jij wat er met Hoseok is?" vroeg hij aan me.

Ik schudde mijn hoofd, ik had geen zin om de situatie uit te leggen. "Laten we gaan."  zei ik snel, om over een ander onderwerp te beginnen. Hij knikte en we liepen met z'n allen naar buiten.

Namjoon had gereserveerd bij een restaurant, dus toen we daar aankwamen kregen we een grote tafel toegewezen. "Ik ga even naar het toilet." zei ik tegen Jimin en hij knikte. Ik liep naar de toiletten, maar toen ik terug kwam bij de tafel, had ik een probleem.

Er was alleen nog maar plek tussen Hoseok en Jimin in! Ik liep met lood in mijn schoenen naar de tafel en zag dat Hoseok compleet de andere kant op stond te staren, naar een muur. Ik miste echt de oude tijden.

Jimin glimlachte naar me en klopte op de stoel naast hem. Dit ging een zware avond worden.

forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now