Hoofdstuk 99

377 18 8
                                    

(Mina POV)

Die ochtend werd ik al vroeg wakker gemaakt door mijn wekker. Het was tijd om klaar gemaakt te worden voor de bruiloft. Ik was benieuwd wat Jimin ervan had gemaakt, sinds hij had gezegd dat het hem wel zou lukken.

Lisa had gezegd dat ze mijn haar en make-up wilde doen en dat zou ze nu komen doen. Ik hoorde een klop op mijn deur en Lisa kwam binnenlopen. Ze zag er moe uit, wat waarschijnlijk kwam door het vele repeteren.

"Ik had het ook gewoon aan één van de stylisten kunnen vragen, hé?" zei ik, maar Lisa schudde haar hoofd. "Nee, ik wil het doen." zei ze stug.

Ze begon aan mijn haar en het duurde ontzettend lang, maar dat komt gewoon omdat ik geen geduld heb. "Ben je al bijna klaar?" vroeg ik iedere keer weer. Lisa grinnikte alleen maar.

Na een halfuur was ze eindelijk klaar en het was super goed gelukt. Mijn zusje heeft talent.

"Wauw, dat heb je echt goed gedaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wauw, dat heb je echt goed gedaan." zei ik, terwijl ik mijn haar bewonderde in de spiegel. Lisa lachte. "Daarom duurde het lang, het moet wel mooi zijn. Je trouwt maar één keer." zei Lisa. "Hoop ik voor je." voegde ze eraan toe.

Ik lachte. "Waarschijnlijk trouw ik inderdaad maar één keer." zei ik. "Maar wat doe jij eigenlijk aan?" vroeg ik. Lisa glimlachte.

"Soojin, Jennie en ik doen hetzelfde aan." Ze liep naar haar kamer en kwam even later terug met een jurk in haar handen. "Deze doen we aan, alle drie."

"Mooi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Mooi." Ik bewonderde de jurk.

Plotseling vroeg ik me iets af, waar ik al een tijd nieuwsgierig over was. "Weet jij wat Jimin aandoet?" vroeg ik aan Lisa.

Lisa glimlachte gemeen. "Ja." zei ze, bij wijze van een antwoord.

"En wat is het?" vroeg ik nieuwsgierig.

"Dat ga ik je niet vertellen." zei Lisa. "Je ziet het vanzelf wel."

Ik zuchtte. "Oké."



(Soojin POV)

Ik was me aan het klaarmaken voor de bruiloft, toen Jennie plotseling mijn kamer in kwam. "Wat is er?" vroeg ik meteen, toen ik haar gezichtsuitdrukking zag. Jennie en ik hadden voor zussen nogal een goede band, ik wist meteen wanneer er iets met haar aan de hand was.

Jennie ging zitten op mijn bed, dus ik draaide mijn bureaustoel naar haar toe, zodat ik haar aan kon kijken.

"Ik vind iemand leuk." zei ze, terwijl ze naar de grond keek. Ik keek haar verbaasd aan. "Wat?" vroeg ik. Jennie heeft nog nooit iemand leuk gevonden. Ik weet dat ze nog best wel jong is, maar ze was er gewoon nooit zo mee bezig. Ik was dus nogal verbaasd toen ik dat hoorde.

"Ik weet het." zuchtte ze.

"Wie?" vroeg ik nieuwsgierig.

"Hoseok." toen ik dat hoorde was ik al minder enthousiast. Was dat niet degene die Mina leuk vond? "Wat vind je zo leuk aan hem?"

Jennie keek me aan. "Dat hij altijd zo positief is. Ik weet dat hij Mina leuk vindt, dat is dus het probleem. Maar hij is wel heel aardig tegen me." zei ze. "Hij vindt dezelfde dingen leuk als ik, maar hij ziet me niet staan. Hij is alleen maar bezig met Mina ontlopen."

Ik knikte. "Je hebt gelijk."

We waren allebei een tijdje stil, maar toen kreeg ik een idee. "Misschien moet je hem meevragen naar de bruiloft als date, dan heb je zijn aandacht waarschijnlijk wel." stelde ik voor.

Jennie schudde haar hoofd. "Je weet dat ik dat niet durf." Ze zag de blik op mijn gezicht. "En jij doet ook niets." voegde ze er waarschuwend aan toe.

"Nee." zei ik onschuldig, maar ik zou Soojin niet zijn, als ik me er niet mee ging bemoeien.

forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now