Hoofdstuk 103

718 22 21
                                    

~Time Skip naar 1 maand na de bruiloft~

(Mina POV)

Ik werd langzaam wakker en knipperde mijn ogen tegen het felle licht wat tussen de gordijnen door scheen. Ik keek op de klok en zag dat het al twee uur 's middags was. Ik had nog nooit zolang uitgeslapen, maar het zou wel door de jetlag komen.

Jimin lag nog te slapen en ik besloot hem nog niet wakker te maken. Ik liep naar het gordijn en schoof het een stukje opzij. Meteen kreeg ik uitzicht over zowat heel New York.

Jimin had New York uitgekozen als bestemming van onze huwelijksreis, wat een geweldig idee bleek te zijn. Het was de eerste keer dat Jimin en ik echt met zijn tweeën op reis gingen.

Plotseling hoorde ik het bed kraken en ik zag dat Jimin verward zijn ogen opendeed. Toen hij mij zag glimlachte hij. "Goedemorgen." zei hij met een ochtendstem.

"Goedemorgen." antwoordde ik. Jimin klom zijn bed uit, ging achter me staan en gaf me een backhug. Hij legde zijn hoofd op mijn schouder, waardoor we samen over New York uitkeken.

Dit was het moment waarop ik me besefte hoe geweldig goed het ging in mijn leven. Ik was getrouwd met Jimin, Sehun zat in de gevangenis, Hoseok vond iemand anders leuk, enzovoort.

Alles was goed. Of beter gezegd, perfect.



~Informatie Vervolg~

Dit was zojuist het einde van het eerste boek, dus hier is wat informatie over het vervolg.

De naam van het boek is monster.

In het tweede boek zijn Mina en Jimin iets ouder en ze hebben al twee kinderen. Alles gaat nog steeds goed in hun leven, maar dan breekt Sehun vrij uit de gevangenis en hij is uit op wraak.

Wat zullen zijn plannen zijn?

De rest beschrijf ik in dat boek, dus als het je leuk lijkt kun je het lezen.


Ik hoop dat je dit boek leuk vond en laat zeker reacties achter over wat je er van vond!




forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now