Hoofdstuk 26

563 27 5
                                    

(Jackson POV)

Mina en ik hebben heel de dag gepraat. Ze heeft bijna niets gezegd over Jimin, waardoor ik me best wel blij voelde. Ik liep naar beneden om eten te halen, toen ik zag dat Mark thuis was.

"Oh, hey Mark." zei ik. Hij keek me verbaasd aan.

"Waarom ben je hier? Ben ik vergeten dat we een afspraak hadden?" vroeg hij.

"Nee, ik ben hier voor je zusje, we hebben verkering." lachte ik. Plotseling veranderde Marks houding. Hij leek wel.... boos?

"Wat is er?" vroeg ik.

Mark keek me boos aan. "Wat heb je gedaan?"

Ik schrok. "Niks, het was die Jimin." zei ik.

"Dat geloof ik niet, Jackson. Jimin zou zoiets niet doen, dat wist ik al vanaf de eerste dag. Hij houdt van Mina, dus wat heb je gedaan?" vroeg Mark weer. Ik had Mark nog nooit zo boos gezien.

"En van mij verwacht je wel dat ik haar pijn wil doen? Ik had gedacht dat je blij voor me zou zijn, na al die jaren." Ik begon ook boos te worden.

"Zorg dat je de problemen die je hebt veroorzaakt weer oplost." zei Mark en daarna draaide hij zich om en liep weg. Hij was echt boos. Maar ik heb helemaal geen problemen veroorzaakt, ik maak Mina alleen maar blij.

Ik liep weer terug naar boven en liep Mina's kamer in.  "Ik moet gaan, ik spreek je later." zei ik en toen nam ik een stap in haar richting. "En wat je broer ook zegt over mij, geloof hem niet, ik hou van je." Toen zoende ik haar en liep in de richting van mijn auto, Mina verbaasd achterlatend.


(Mark POV)

Hoe durfde hij! Hij heeft mijn zusje pijn gedaan. Jackson is mijn beste vriend, maar aan mijn zusje kom je niet!

Ik weet alleen niet wat ik eraan moet doen. Zou ze me geloven als ik haar de waarheid zou vertellen? Ik denk het niet. Ik weet niet eens wat Jackson precies gedaan heeft.

Nog steeds boos belde ik Bambam. "Je moet me helpen." zei ik, net nadat hij had opgenomen.

"Ook hallo." zei hij grinnikend. "Wat kan ik voor je doen?"

"Je moet Jackson uit Mina's buurt houden."


(Mina POV)

Ik zat op mijn kamer, nog steeds verward door Jackson. Waarom zou hij zeggen dat ik Mark niet mocht vertrouwen? Ik vertrouwde Mark blindelings, totdat zijn geheim met Yara aan het licht kwam. Sindsdien heb er moeite mee om hem te vertrouwen.

Ik staarde uit mijn raam en zag een auto stoppen voor de deur. Het leek wel Jimin's auto!

Om één of andere reden werd ik er heel blij van en ik hoopte echt dat Jimin elk moment kon uitstappen. Maar de auto reed alweer door.


(Jimin POV)

Ik voelde me slecht. Ik kon alweer naar huis gaan, want Mina was er niet, dus ik had niemand om les te geven en ik had ontzettend weinig zin om weer jury te zijn.

Ik voelde me zo slecht dat ik in mijn gedachten verzonken naar Mina toe reed in plaats van naar mijn huis. Ik stopte de auto voor haar deur, maar ik bleef in de auto zitten, twijfelend of ik moest uitstappen. Ik begon plotseling te huilen. Wat is mijn probleem? Ik legde mijn hoofd neer op het stuur.

Ik wilde hier weg. Ik zette de auto weer aan en reed weg, richting de snelweg. Ik moest haar uit mijn gedachten zetten. Ik begon steeds harder te rijden, maar het werkte niet. Uiteindelijk reed ik veel te hard en ik had het niet door.

Maar toen vloog ik uit de bocht.

Ik hoorde een harde knal en toen werd alles zwart voor mijn ogen.

forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now