Hoofdstuk 65

452 17 10
                                    

(Lisa POV)

"Meen je dit?" riep ik geschokt toen Mina uitgesproken was. "En dat vertel je me nu pas? We moeten er onmiddellijk heen!"

Ik stond op om mijn tas te pakken, maar Mina hield me tegen. "De eerstvolgende vlucht is pas morgen, ik heb al geboekt. Maar het is beter voor je gezondheid als je niet mee gaat." zei Mina met een serieus gezicht.

"Het is beter voor Yara's  gezondheid als we haar zo snel mogelijk vinden!" riep ik.

"Alsjeblieft, blijf thuis." Mina smeekte het bijna.

"Nee, ik ga mee." Ze weet dat als het eenmaal in mijn hoofd zit dat het er niet meer uit komt. Ik ging sowieso mee. Ik liep de kamer uit naar Jackson.

"Jackson, we gaan naar Nederland. Boek zo snel mogelijk tickets op het vliegtuig van morgen." zei ik.

"Waarom wil je plotseling naar Nederland?" Vroeg Jackson verbaasd.

"Het is voor Mark. Yara is ontvoerd." zei ik.



(Yara POV)

Ik opende mijn ogen tot een kier, maar ik had geen idee waar ik was. Ik hoorde een zachtjes gebrom onder me en ik besefte me dat dat motoren moesten zijn. Was ik in een auto?

Maar toen hoorde ik nog iets. Het klotsen van water. Een boot?

Ik opende mijn ogen nu volledig. Ik zag dat ik op mijn zij lag, op een grote speedboot. Ik dacht eerst dat ik alleen was, maar toen zag ik iemand aan het stuur zitten. Ik deed snel mijn ogen weer dicht voordat hij dat ik wakker was. Zou het Sehun zijn achter het stuur.

Herinneringen van wat er was gebeurd kwamen weer in me op. Sehun had achter me gestaan. Hij had me op mijn hoofd geslagen, daarna kon ik me niets meer herinneren.

Plotseling hoorde ik stemmen van onder me vandaan komen. Er ging een luik open en ik hoorde meerdere voetstappen de trap op komen. Iemand liep in mijn richting. Ik hield mijn ogen dicht.

Hij knielde waarschijnlijk, want ik voelde iemands adem op mijn gezicht. "Ze is nog steeds bewusteloos." zei Sehun. Ik hoorde meteen aan zijn stem dat hij het was.

"Was het nou echt nodig om haar mee te nemen?" vroeg iemand. Het was lang geleden dat ik deze stem had gehoord. D.O.?

"Ja." Was het korte antwoord van Sehun.

"Maar waarom? Je hebt haar al vijf jaar niet gezien, op zijn minst." zei weer iemand anders. Zou het Chen kunnen zijn? Hun stemmen zijn dan wel veranderd, maar ik kon ze herkennen. Maar waarom zou Chen hier aan mee doen? Hij was mijn beste vriend vroeger, ik kon het me niet voorstellen.

"Vijf jaar, ja. Vijf jaar nadat ze gevlucht is. We hadden verkering, maar toen mijn ouders bedachten dat we misschien wel konden trouwen, was ik niet goed genoeg."  Sehun klonk boos.

"Het is wel een dom plan om dit te doen. Misschien waren Kai en Chanyeol verstandig toen ze afhaakten. Ik bedoel, ze was op huwelijksreis-"

Ik wist zeker dat dat Suho was geweest. "De huwelijksreis die ze met mij had moeten maken. Waar is je 'We are one' gevoel gebleven. Vond jij het oké toen Kai en Chanyeol afhaakten?"

Ik hoorde iemand zuchtten. Het was Baekhyun. "Ik sta aan Sehun's  kant. Wat voor vriendin heb je als ze wel verkering met je wilt, maar niet met je wilt trouwen?"

Dus dit was de reden dat ik hier was. Kon hij niet gewoon met iemand anders trouwen? Kon hij het niet hebben dat ik gelukkig was met iemand anders?


forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now