Hoofdstuk 89

363 14 3
                                    

(Mina POV)

"De video is online!" Jimin duwde zijn telefoon onder mijn neus. Ik keek en zag dat de video er inderdaad stond. Maar wacht... waren er nu al een miljoen views?

"Hoe lang staat de video al online?" vroeg ik verbaasd.

Jimin haalde zijn schouders op. "Een halfuurtje, of zo." zei hij.

"Hoe heeft het al een miljoen views?" riep ik verbaasd.

"Weet ik niet, voorpromotie misschien?" zei Jimin nietszeggend.

Ik keek met open mond naar het beeldscherm. Jimin lachte. "Je bent nu al populair."

Ik liet de telefoon aan Lisa zien, die me daarna ook met open mond aanstaarde. "We hebben nu al een miljoen!" Riep ze keihard, waardoor het hele restaurant op keek.

"Ssst, Lisa niet schreeuwen, direct worden we nog herkend!" fluisterde Hoseok. Hij was al heel de avond chagrijnig en ik kon niet zeggen dat ik niet wist waarom.

En we werden inderdaad herkend, maar niet door een fan. Naast onze tafel stond namelijk.... Haneul!

Ze glimlachte vijandig. "Hallo! Lange tijd niet gezien, jongens! Jou ook niet Taehyung, waarom niet?" vroeg ze schijnheilig.

Taehyung keek naar de tafel, maar Jungkook sprong op, met gebalde vuisten. Net voordat hij Haneul's  gezicht raakte, grefdep Namjoon Jungkook vast.

"Jungkook, niet doen! We willen de gevangenis niet in!" zei hij.

"Maar ik wil haar wel het ziekenhuis in!" riep Jungkook strijdlustig, zijn blik nog steeds stern gericht op Haneul, die hem aankeek met een spottende blik.

"Ik wilde gewoon weten hoe het met mijn ex-vriendje en de andere losers ging." zei ze.

Taehyung werd rood, van schaamte en woede tegelijk. "Hou op en ga weg, Haneul, Voordat we je echt iets aandoen." zei Namjoon rustig.

"Ik denk dat dat te laat is!" Yoongi stond op en pakte Haneul bij haar kaak. "Noem nooit iemand van ons een loser opnieuw en noem Taehyung niet je ex. Hij is je allang vergeten!" fluisterde Yoongi angstaanjagend en spottend in haar gezicht.

Haneul keek bang voor een moment, maar toen Yoongi haar weer losliet kreeg ze weer dezelfde arrogante blik op haar gezicht. "Wacht maar tot ik debuteer, ik maak jullie helemaal kapot!" zei ze minachtend.

Yoongi keek haar aan alsof ze gek was. "Ben je nou aan het wachten tot we je pijn doen?" vroeg hij niet-begrijpend.

Haneul rolde haar ogen, draaide zich om en liep weg. "Ik wou dat ik haar nooit had gedatet." zuchtte Taehyung.

"Dat begrijp ik." Jungkook klopte op zijn rug, maar hij keek nog steeds boos. Ik was bang dat hij Haneul zou vermoorden, wanneer hij zo keek.

Iedereen ging weer rustig verder met eten, maar de stemming was meteen al iets verandert. Of misschien dacht ik dat, omdat ik naast Hoseok zat en ik alleen maar op hem lette. Ik probeerde me op de rest te richten, maar het lukte niet. Het leek wel alsof Hoseok's gestaar naar een muur interessanter was dan de gesprekken van de rest. waarom konden we niet gewoon normaal doen tegen elkaar?



forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now