Hoofdstuk 21

731 30 1
                                    

De voorrondes waren zojuist begonnen. Ik mocht dit keer als eerste zingen. Terwijl ik naar het podium liep zag ik dat Kai nu Haneul's instructeur was. Ze zouden goed bij elkaar passen, ze zijn allebei vreselijk.

Ik zag Jimin bemoedigend naar me glimlachen en Hoseok stak zijn duim naar me op. Jimin zag er geweldig uit vandaag, soms kan ik nog steeds niet geloven dat hij mijn vriendje is.

Ik begon met het zingen van 'Spring Day' en het ging geweldig! Toen ik klaar was kreeg ik een hard applaus van iedereen, behalve van Haneul en Kai.

Jimin grijnsde naar me en stak zijn duim op. Ik moest nu naar de dansaudities toe en zag tot mijn verbazing dat de jury daarvoor vandaag Rapmonster en Jin waren. Ik was weer als eerste en danste 'Dope'. Alleen de choreografie was erg moeilijk, dus ik maakte wel een paar kleine foutjes. Maar ik denk niet dat Rapmonster en Jin het doorhadden. zij klapten het hardst van iedereen.

Uiteindelijk ging weer iedereen naar de kantine. De auditie dag ging een stuk sneller dan de vorige keer, omdat er nu nog maar twintig meiden over waren.

BTS liep weer naar het podium. "Vandaag mogen er vijf meiden door." begon Rapmonster.

Ik denk dat ik het vreselijk zou vinden als ik er nu uit zou liggen, ook al zou het mijn relatie met Jimin wel makkelijker maken.

"Het kies-concept is weer hetzelfde als de vorige keer." vervolgde hij. "Jungkook, jij mag als eerste kiezen."

Jungkook keek rond. Zijn ogen bleven bij iedereen even hangen, ik werd er zenuwachtig van. "Yerin." zei hij.

Daarna was het Taehyung's beurt. Hij koos net als de vorige keer weer Haneul. Ik wou dat Jimin hem had verteld hoe verschrikkelijk Yerin eigenlijk was, maar Jimin heeft de kans nog niet gehad om met Taehyung te praten.

Daarna was het Jimin's beurt. Hij was ontzettend aan het twijfelen. Ik wist al waarom. Hij wist niet of hij mij moest kiezen, omdat het dan misschien op begon te vallen dat we elkaar leuk vonden, maar hij wist ook niet zeker of de andere jongens mij dan zouden kiezen. Hij had ze natuurlijk wel verteld dat we een relatie hadden maar toch. Het zou kunnen dat ze mij niet goed genoeg vinden.

Ik hoopte stiekem toch wel dat hij mij zou kiezen. Hij keek nogmaals rond.

"Mina." zei hij uiteindelijk met een uitdrukkingloos gezicht. Ik probeerde mijn gezicht ook strak te houden, maar ik was echt ontzettend blij dat hij mij koos. Ik zag een kleine glimlach op Jimin's gezicht.


~Time Skip~


Ik liep mijn huis binnen, Jimin had me net thuis gebracht. Ik liep naar de woonkamer en keek of ik Mark zag.

Ik moest met hem praten, ik was boos op hem, maar vooral teleurgesteld, omdat hij me niet vertrouwde. Mark zat op de bank en het leek alsof hij al op me had gewacht. Hij klopte op de lege plek op de bank naast hem.

"We moeten praten." zei hij en hij klonk nerveus.

Ik knikte en ging zitten en keek de andere kant uit. "Ik weet dat je boos bent." begon Mark.

"Dat kun je wel zeggen, ja." mompelde ik.

"Waarom vertrouwde je me niet?" vroeg ik en ik wist dat ik gekwetst klonk.

Mark schrok toen hij mijn gekwetste houding zag. "Het was nooit de bedoeling om je zo te laten voelen. Ik vertrouw je wel." zei hij terwijl hij zijn arm om mij heen sloeg.

"Waarom heb je het niet verteld dan? Je hebt niet verteld dat je een relatie hebt met mijn beste vriendin, je hebt niet verteld dat Yara tegen me heeft gelogen over alles. Dat betekent waarschijnlijk dat je me niet vertrouwd." zei ik terwijl ik hem boos aankeek.

"Ik heb het je alleen niet verteld omdat Yara dat niet wilde. Ik wilde het al eerder vertellen, maar zij wilde jullie vriendschap niet op het spel zetten. Vergeef me alsjeblieft." Hij pakte mijn hand vast en keek me recht aan.

Ik beseft me dat het niet Marks schuld was. Het was die van Yara. "Ik vergeef je." zei ik en ik gaf hem een knuffel. "Maar beloof me dat je nooit meer geheimen voor me houdt."

"Ik beloof het. Maar als je je er beter door voelt kan ik het ook uitmaken met-"

Ik onderbrak hem. "Nee! Je hoeft niet voor mij je relatie kapot te maken. Alleen ik hoef haar niet meer te zien."

"Oké." zei Mark.

"Dat is dan ook weer opgelost." zuchtte ik. Plotseling grijnsde Mark.

"Kom je wel op mijn bruiloft als ik met Yara trouw?" vroeg hij.

"Als je me er geld voor geeft wel" lachte ik.


forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now