Hoofdstuk 12

801 30 0
                                    

(Mina POV)

Hoseok had opgehangen! Hij wist meer, ik wist het zeker. Ik besloot om er geen aandacht aan te besteden. Het laatste uur was voorbij en ik liep naar de danszalen, waar Kai zou zijn om samen te oefenen voor de voorrondes.

Toen ik binnenliep was Kai er al. Hij liep meteen naar me toe.

"Hoi prinses." zei hij. Waarom noemde hij me zo? Het klonk wel schattig, maar we hadden nou niet echt een relatie of zoiets.

Ik weet ook niet of ik dat zou willen. Het zou niet eerlijk zijn voor Kai, want Jimin blijft maar in mijn hoofd rondspoken.

Toen de danslessen over waren gingen we naar Kai's auto, om naar mijn huis te gaan we stapten in de auto en reden naar mijn huis. We liepen naar de voordeur en deden die open.


(Yoongi POV)

Ik had net een bericht gehad van Jin over Jimin. 'Jimin vindt Mina leuk en heeft liefdesverdriet.' stond erin.

Hij had me daarna gebeld en de situatie precies uitgelegd. Dat Kai Mina zoende in het midden van de gang en zo.

Maar toen kwam ik een filmpje tegen op internet dat iemand van deze school had gefilmd. Ik keek het filmpje en zag Kai en Mina bij de kluisjes staan. Kai ging plotseling voor haar staan en kwam steeds dichterbij. Hij raakte bijna haar lippen. Toen zag je Jimin snel weglopen

Ik wilde eigenlijk het filmpje wegklikken, want meer hoefde ik echt niet te zien. Ik kreeg het filmpje niet weg en toen zag ik wat er gebeurde.

Kai raakte haar lippen maar heel even en daarna duwde ze hem weg.

Toch leek Kai tevreden. Ik moest dit filmpje aan Jimin laten zien.


(Kai POV)

We zaten in de auto naar Minas huis.

Ik was tevreden, ook al had ze me weggeduwd. Jimin heeft niet gezien dat ze me wegduwde, ik zag hem snel weglopen, toen hij ons zag.

Mijn missie was geslaagd. Jimin en Mina zijn nog steeds niet samen, dus mijn plan kon doorgaan.

We stapten uit de auto en liepen naar de voordeur.


(Mark POV)

Ik hoorde de voordeur opengaan en besefte me dat ik was vergeten te vertellen dat de sleepover niet bij Jinyoung kon en dat we het hier hielden.

De deur ging open en Mina liep naar binnen. Ze werd wit van schrik. Ze heeft mijn vrienden wel vaker gezien, waarom schrok ze zo erg? En toen zag ik een jongen achter haar lopen.

Hoewel het lang geleden was dat ik hem gezien had, kon ik hem meteen herkennen. Het was Kai.

"Wie is dat?" vroeg Jackson aan Mina. Jackson wist niet dat ik Kai kende en vroeg dit alleen maar omdat hij wilde weten of Mina al bezet was.

"Mina, we moeten praten." zei ik op serieuze toon.

"Kan dat later? ik moet oefenen." En ze liep de trap op.


(Mina POV)

"Mina, je doet het fout." zei Kai geërgerd.

Ik was het helemaal zat. Ik moest nu al voor de vijfde keer hetzelfde stuk zingen en het was nog steeds niet goed.

"Oké, maar zullen we zo verder gaan, ik moet even naar het toilet." zei ik en ik liep de kamer uit.

Ik hoefde helemaal niet naar het toilet, maar ik was hem helemaal zat. Omdat ik geen idee had wat ik moest gaan doen op het toilet, liep ik maar naar Marks kamer. Ik ging op zijn bed zitten, maar ik zat op iets hards. Ik haalde de dekens van zijn bed af en zag een oud fotoboek.

Dit boek kende ik helemaal niet. Ik opende het en zag een kleine Mark op de foto. Ik glimlachte, hij was super schattig. Ik sloeg de bladzijde om. Op de foto die ik nu zag stonden twee kleine jongetjes op de foto, met een arm om elkaars schouder heen. Ze hadden allebei een brede glimlach op hun gezicht. De ene was Mark en de andere herkende ik niet. Het was er geen één van Marks huidige vriendengroep.

Onder de foto stond iets gekrabbeld. Ik probeerde het handschrift te ontcijferen en las wat er stond.

'Mark en Kai, 2002'




forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now