Hoofdstuk 50

471 19 11
                                    

(A/N) Ik hoop dat dit gepubliceerd wordt. En anders probeer ik het nog een keer.


(Mina POV)

We kwamen aan op de bestemming, wat in de bergen bleek te zijn. Het was echt een hele mooie plek om de fotoshoot en de videoclip te maken.

Hoseok was nog steeds aan het slapen op mijn schouder, dus ik schudde hem zachtjes wakker. Hij glimlachte naar me.

We gingen de bus uit en ik liep weer naast Jimin.

Iemand die daar werkte, zijn naam was Chanyeol geloof ik, zei dat er een lijst was wie bij wie op de kamer sliep. Er waren drie kamers van drie en één van twee. We kregen allemaal een lijst.

Ik zocht mijn naam op de lijst en zag dat ik bij Jimin op de kamer sliep. Ik glimlachte. Jimin stond naast mij en sloeg zijn arm om me heen. "We liggen bij elkaar op een kamer, komt dat nou even goed uit. Kunnen we ook niet gecheckt worden." grinnikte hij.

Ik knikte. "Inderdaad." Ik was bang geweest dat ik het hele kamp een soort van zonder Jimin moest zijn. Maar gelukkig hoefde dat blijkbaar toch niet.

Ik keek opzij en zag dat Yerin met Chanyeol stond te praten. Chanyeol is eigenlijk best wel een mooie jongen, het zou een leuk stel zijn.

"Oké, we zijn vijf minuten hier en je gaat meteen al naar andere jongens kijken." zei Jimin verontwaardigd.

"Voor als ik je zat ben." zei ik voor de grap. Hij keek nijdig weg, maar daarna glimlachte hij alweer. "Laten we onze kamer gaan bekijken." zei hij.

Jimin en ik waren de enige die met een jongens en meiden op een kamer lagen. We hebben echt geluk gehad denk ik.

Ik keek op mijn telefoon en zag dat ik een bericht binnen had van Kai. 'Lig je met Jimin op een kamer.' zei het bericht.

Ik antwoordde. 'Ja, hoe weet jij dat?'

'Ik ken Chanyeol.' stuurde hij. Ik glimlachte. 'Dank je' stuurde ik terug.

We kwamen aan op onze slaapkamer. Het was niet heel groot en er was maar één bed. Het was dan wel een tweepersoonsbed, maar toch.

"Er is maar één bed." zei ik. "Precies genoeg." zei Jimin en hij gooide zijn koffer op het bed neer. Ik zuchtte en begon mijn koffer uit te pakken.

Toen Jimin en ik klaar waren met de koffers, liepen we terug naar de anderen. We gingen blijkbaar meteen beginnen met de fotoshoot. Bighit wilden dat we voordat we debuteerden al een fotoshoot hadden gedaan en online gezet, zodat de mensen ons konden leren kennen.

Ik werd in een stoel neergezet en ze begonnen aan mijn make-up. Ik voelde twee handen op mijn schouders. "Ze heeft eigenlijk helemaal geen make-up nodig." hoorde ik Jimin zeggen tegen de vrouw die make-up deed. "Ze is mooi genoeg."

"Hoe duidelijk wil je onze relatie maken?" siste ik naar Jimin. "Sorry, maar ik neem het niet terug." fluisterde Jimin in mijn oor en hij liep weer door.

Toen kwam Jin achter mij staan. "Jimin heeft wel gelijk, maar je zal mij niet kunnen overtreffen. Ik ben namelijk 'Worldwide Handsome.'"

"Hoeveel mensen noemen je zo?" vroeg ik lachend aan hem. "Heel veel. Mijn fans en ik." voegde hij er aan toe.

Ik lachte. Ik denk dat dit een leuk trainingskamp gaat worden.



forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now