Hoofdstuk 44

509 20 10
                                    

De uitslag vond deze keer plaats in de zaal waar we al waren. Jin begon te spreken.

"Vandaag wordt de girlband gevormd. Deze zal bestaan uit vier leden, waardoor er vandaag dus nog één zal afvallen. Vier van ons kiezen iemand uit." zei hij.

Ik keek wie er mochten kiezen. Namjoon, Yoongi, Hoseok en Taehyung mochten kiezen. Waarschijnlijk hadden ze expres Jimin niet laten kiezen, vanwege mij.

Namjoon mocht kiezen. "Allereest wil ik zeggen dat iedereen die tot hier is gekomen al een topprestatie heeft geleverd. Helaas zou er toch nog één iemand moeten afvallen. Ik kies ervoor dat Yerin doorgaat."

De hele zaal applaudisseerde, waaronder ik. Ik was echt blij voor haar. Daarna koos Yoongi. Hij koos voor Iseul. Ik applaudisseerde weer.

Ik begon nu toch wel zenuwachtig te worden. Wat als ik niet wordt gekozen? Of wat als ik bij Haneul in een girlband zit.

Hoseok keek naar ons. Hij leek eerst te twijfelen, maar toen keek hij naar mee en gaf me een brede glimlach. "Ik kies Mina." Zei hij vastbesloten."

Ik was opgelucht en ik glimlachte terug naar Hoseok. Nu was het Taehyung's beurt.

"Ik kies..."

Alsjeblieft kies voor Areum, alsjeblieft kies voor Areum.

"Haneul!" glimlachte hij. Ik zuchtte. Dit gaat nog zwaar worden.


~Time Skip~


We zaten met z'n vieren op het kantoortje van de manager van Bighit. Er werden contracten voor onze neus gelegd. Ik las het snel door en ik fronste toen ik een regel tegenkwam die me niet aanstond.

'Je mag onder geen enkele voorwaarde een relatie hebben.'

Ik schoof het blad onder de neus van de manager en legde mijn vinger voor die regel. "Zijn er geen uitzonderingen?" vroeg ik.

Hij schudde zijn hoofd. "Het spijt me, maar absoluut niet. Als je gezien wordt door de paparazzi kun je je droom meteen opgeven."

Ik knikte. "Oké." zuchtte ik. Dit gaat nog moeilijker worden, maar deze regel ga ik vanaf het begin al overtreden.


(Jimin POV)

Ik was een cadeau voor Mina aan het kopen, omdat ze in de girlband zat. Ik was echt trots op haar. Ik moet alleen nog wel een keer met Taehyung praten over Haneul. Taehyung kan heel verstandig zijn, maar hij op sommige gebieden is hij echt nog een kleuter. Hij ziet nooit het kwaad in een persoon.

Dat is ook meteen een goede eigenschap van hem, want hij oordeelt ook nooit. Op het moment dat ik woedend was op Mina, was hij degene die meteen zei dat ze het waarschijnlijk niet zo had bedoeld.

Ik stond in een tassenwinkel toen plotseling mijn telefoon ging. Ik nam meteen op.

"Hallo?" zei ik. "Ja, hallo, met Mina. Weet je nog die regel met het niet daten en zo?"

"Ja?" zei ik. "Ik heb dezelfde regel gekregen. Wat moeten we doen?" vroeg ze.

"We moeten gewoon nog meer oppassen dat we niet gepakt worden." zei ik. Mina klonk zo bezorgd, dat ze mij ook bezorgd begon te maken.

"En dan nog iets. Volgende week gaan we dus beginnen aan een videoclip, maar dat is dus niet hier in de buurt. Het is ook meteen een soort van trainingskamp en ik heb gehoord dat jullie ook mee gaan. Zou dat kunnen?" vroeg ze.

"Ja, ik geloof dat ik daar wel eens iets over gehoord heb." zei ik. "Het is ergens in de bergen of zoiets."

Ik begon zin in het kamp te krijgen. Er was geen paparazzi daar. We hoefden daar alleen maar uit te kijken voor onze manager.

forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now