Hoofdstuk 97

374 15 7
                                    

(Mina POV)

De dag na het concert waren Jimin en ik een datum voor de bruiloft aan het regelen. Ik kan niet geloven dat ik dit echt ga doen.

Een paar dagen geleden vond ik mezelf nog veel te jong, maar dat gevoel was volledig verdwenen. Ik wist alleen nog maar hoe graag ik met Jimin wilde trouwen.

"Zou dit niet een goede datum zijn?" Jimin stem haalde me uit mijn gedachten. Hij wees op een datum in de agenda. Het was precies een maand van deze datum.

Ik dacht na. "Zouden we wel een bruiloft in die tijd kunnen regelen?" vroeg ik.

"Vast wel." zei Jimin vastbesloten. "Dat wordt het dan." Hij stond op en liep naar de deur. "Ik ga meteen beginnen met het regelen."

Hij had beloofd dat hij alles zou regelen, omdat ik had toegestemd met de bruiloft zo snel mogelijk houden. Mark had hem aangeboden dat hij zou kunnen helpen en Jimin had die kans dankbaar aangepakt.

Ik was benieuwd of het hem zou lukken. Ik weet dat ik vertrouwen in hem zou moeten hebben, maar met de bruiloft van Mark, had Mark mijn hulp ook nodig.

Yara kwam de kamer binnengelopen, ze leek enthousiast. "Ik hoorde dat je de bruiloft over een maand ging houden." zei ze. Dat nieuws was snel rondgegaan. Ik glimlachte. "Klopt."

"Ik dacht, omdat jij mij ook had geholpen met het uitzoeken van een jurk, zou ik jou ook kunnen helpen?" vroeg ze hoopvol.

"Natuurlijk! Ik kan wel wat hulp gebruiken." lachte ik. Ik was nooit echt zo van de mode, daar was Yara beter in, dus het was fijn dat ze het aanbood.

"Laten we gaan dan!" zei ze blij.

"Nu?" vroeg ik verbaasd.

"Ja, natuurlijk! Wanneer wil je anders gaan, over een maand?" zei ze lachend.

Zuchtend stond ik op van de bank. "Oké, laten we gaan dan."


~Time Skip~


"Yara, we zijn hier al uren." klaagde ik. "We hebben nog steeds niets gevonden."

"Je overdrijft echt." lachte Yara. "We zijn hier pas een halfuur, je houdt gewoon niet van shoppen, daarom lijkt het lang."

"Hoe lang hebben we nodig, denk je?" vroeg ik.

"Ligt eraan hoelang het duurt om de perfecte jurk te vinden." zei Yara nonchalant. Oftewel, als het aan Yara lag, waren we hier nog een week.

"Probeer deze eens." Yara haalde een jurk van het rek en gaf hem aan mij. Ik keek er naar, het was een mooie jurk, maar niet wat ik zou aandoen. "Weet je het zeker?"

Yara zuchtte en trok de jurk weer uit mijn handen. "Dan niet. Wat wil jij dan?" vroeg ze.

Mijn ogen speurde het rek af, tot ik iets moois vond. "Dit is mooi." zei ik.

Yara knikte. "Ga passen, dan." zei ze.

Ik liep naar de pashokjes en trok de jurk aan. Ik keek in de spiegel. Ik wist nu al dat dit het ging worden, hij was prachtig.

 Ik wist nu al dat dit het ging worden, hij was prachtig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liep het pashokje uit. Yara keek me aan met open mond. "Ik denk dat dit het is." zei ik vastbesloten.

"Ik denk het ook." zei Yara. "We zijn sneller klaar dan ik had verwacht."


forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now