Hoofdstuk 100

365 16 6
                                    

(A/N) Hoofdstuk 100 is gehaald!


(Soojin)

Hoseok zat met zijn rug naar mij toe op de bank. Ik liep naar hem toe en ging ook op de bank zitten. Hij keek op en glimlachte.

"Hoi." groette ik hem. "Ik moet echt even iets vertellen." zei ik.

"Nou, vertel." zei Hoseok.

"Oké, ik had dus echt een goed idee,"  begon ik, "Jennie voelt zich een beetje buitengesloten in de groep, omdat bijna iedereen een stelletje is," verzon ik, "En ze wil heel graag naar de bruiloft komen, maar ze is bang dat ze alleen is. Zou je haar date willen zijn?"

Ik zag dat Hoseok schrok van mijn vraag. Het leek alsof hij even niet wist wat hij moest zeggen.

"Ik wil gewoon een goede zus voor haar zijn, oké. Kun je dit alsjeblieft doen?" vroeg ik, bijna smekend.

Hoseok keek nog steeds geschokt. "Oké." zei hij uiteindelijk. "Ik wist eigenlijk nog niet zeker of ik naar de bruiloft zou gaan, maar dan kom ik wel voor Jennie."

Ik denk dat het een goede keuze was om dit te vragen, omdat hij duidelijk een excuus zocht om toch te komen, zodat hij tegen Mina kon zeggen dat hij niet per se voor haar kwam.

"Nou, ga je klaar maken dan!" zei ik, toen ik zag dat Hoseok nog in een trainingspak zat. "Je denkt toch niet dat ik mijn zusje zo met je uit laat gaan, hé?"


(Mina POV)


Ik wist dat iedereen al was waar de bruiloft gehouden werd. Ik wist nog steeds niet waar het was. Jimin wilde dat het een verrassing werd, dus hij heeft niets verteld.

Dus nu zat ik in de auto, samen met mijn ouders en Mark en Lisa, onderweg naar die plek. Ik was ontzettends nieuwsgierig naar wat Jimin had geregeld. Zou hij buiten of binnen hebben gekozen? En wie zou hij hebben uitgenodigd? Ik hoopte dat hij niemand was vergeten.

Na wat wel een eeuwigheid leek, kwamen we eindelijk aan op de bestemming. Ik opende de deur van de auto en zag meteen iedereen zitten op stoelen. Het was buiten en het was echt een prachtige plek.

 Het was buiten en het was echt een prachtige plek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Met open mond keek ik om me heen. "Wauw." fluisterde ik. En toen zag ik Jimin staan, op het plateau vooraan. Iedereen op de stoelen waren omgedraaid om me aan te kijken, maar ik keek naar Jimin.

 Iedereen op de stoelen waren omgedraaid om me aan te kijken, maar ik keek naar Jimin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hij zag er echt geweldig uit in zijn pak. Ik wachtte op mijn vader die me naar het altaar zou brengen, maar hij stond met Mark te praten. Mark keek verbaasd naar mijn vader en liep toen naar mij toe. "Pa wil dat ik je begeleidt naar het altaar, omdat hij vindt dat ik langer voor je hebt gezorgd dan ik." Hij zei het normaal, maar ik zag aan hem dat hij er wel door geraakt was.

Ik glimlachte. alles ging precies zoals ik het wilde, het was nu al mijn droombruiloft.

Jimin keek me aan vanaf het plateau, met een grote glimlach op zijn gezicht.

Dit was het moment.

forbidden love (Park Jimin ff)Where stories live. Discover now