11

9.2K 241 12
                                    

Aaaaaa o vote sayısı ne öyleeee :( Çok darıldım size bakın. Cidden ben hem hergün yeni bölüm yazıyım ama siz 9 vote atın. Neyse ben yine de yazıyorum her zamanki gibi ama umarım buna daha fazla ilgi gelir. Umarım bölümü beğenirsiniz iyi okumaalaaaar :)

Omzumda hissettiğim hafif ısırıklarla uyandım. Zayn arkadan bana sarılmış,çıplak omzuma dişlerini sürtüyordu.

"Günaydın sevgilim." diye mırıldandı kulağımın dibine.

"Günaydın." dedim uyku mahmuru sesimle. Yüzünü görebilmek için hafifçe ona döndüm ve örtüyü göğüslerimi ve kalçamı örtecek şekilde ayarladım.

"Saklamana gerek yoktu aslında. Ne de olsa bütün gece gördüm." dedi yüzünde çarpık bir gülümseme yerleştirirken. Bu haline sinir olup kafasına bir tane geçirince tuttuğu kahkahayı attı.

O gülerken ben onu izlemeyi tercih ettim. Çünkü Zayn Malik kahkaha atarsa sizin elinizden anca izlemek gelir. Eliniz ve ayaklarınız hareket edemez,tepki veremezsiniz.

"Beni gözlerinle yemeyi bitirdiysen ben kalkıyorum." dedi sessizliği bozarak. Ben kızarırken o kıkırdayarak yataktan çıktı ve çıplak olmasına aldırmadan bana döndü.

Panikle gözlerimi kaparken o bu halime daha da fazla güldü. Sonra da halimi görüp daha fazla utandırmamak için banyoya girdi. Kısa süre sonra içeriden su sesi gelince bende yorgana sarılarak yataktan çıktım. 

Valizime gidip iç çamaşırlarımı ve kıyafetlerimi ayarladıktan sonra çıkmasını bekledim. Kapının açılma sesini duyar duymaz kendimi içeri atıp hemen kapıyı kapadım. Küveti doldurup içine girdikten sonra gözlerimi kapadım.

Sanırım banyoda 1 saatimi geçirdim. Su soğuyunca daha fazla kalamayacağımı anlayıp küvetten çıktım. Kıyafetlerimi de giyip saçlarımı taradım. Odaya döndüğümde Zayn'ın kısık sesle biriyle konuştuğunu duydum.

Yavaş adımlarla olduğu tarafa gidip onu dinlemeye başladım.

"Mars onları burdan uzak tutmamız gerekiyor. Babası söz verdi! Adamları sözde benden uzak tutacaktı..... Evet bende o yüzden onunla birlikte oldum." 

Benden mi bahsediyordu? Babam kimi ondan uzak tutacaktı? Benim babam? Öğretmen babam? Ve benimle bir nedenden  dolayı mı yatmıştı? Tanrım son günlerde neler oluyorsa artık bana birisi açıklasa çok iyi olacak.

"Neyse ben kapıyorum sanırım duştan çıktı. Sonra görüşürüz adamım." dedi ve telefonu kapadı. Kendini koltuğa atıp sıkıntıyla saçlarını dağıttı. 

"Tanrım ben ne bok yiyorum?" dedi kendi kendine. 

Cidden Zayn ne bok yiyorsun?

**********************

"Bugün de gelmeyeceksin yani?" dedi hazırlanırken. Kafamı olumsuz anlamda salladım ve telefonuma geri döndüm. Aynadan bana bakmayı kesip yüzüme döndü.

"Son günlerde ne derdin var bilmiyorum Jess ama bana da anlatmamayı seçtiğine göre ya benimle alakalı ya da çok özel. Seni zorlamak istemiyorum ama böyle de davranmanı istemiyorum." dedi yanıma otururken.

"Seninle ilgili. Aslında senin ve bitmek tükenmek bilmeyen sırlarınka ilgili. Ya da benim dışımda Mars denen şu adama anlattığın sırlarınla ilgili. Ya da neden babamın seni koruduğu,ya da öğretmen bir adamın seni neyden koruyabileceği ile ilgili. Neyden koruyacak Zayn? Matematik sorularından mı? Denklemlerden mi?" dedim bağırarak.

Bu çıkışı hiç beklemediği belliydi. Yüzündeki şok ifadesini geçiremeden konuştu.

"Duymuşsun?"

"Duydum. Benimle bir nedenden dolayı yattığını duydum. Bir şarttan dolayı beni yanında tuttuğunu duydum. Sence öğrenmeyecek miydim Zayn?" dedim ellerimi iki yana açarak.

O kadar sinirliydim ki yakınımda olsa alıp kafasını vücudundan ayırabilirdim. Evet bunu yapabilirdim.

"Bak olayı ve gerçeği bilmiyorsun,bu yüzden beni yargılamanı istemiyorum. Lütfen sadece zamanı bekle Jess. Senden istediğim süreyi bana tanı. Söz verdim. Sana her eşyi anlatıcağıma söz verdim ama önce şu işleri bir yoluna koymak zorundayım." dedi yalvarır gibi.

İlk kez Zayn'ı bu kadar çaresiz görüyordum. Sanki oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibiydi. Bu durumda ben oyuncağı oluyordum arkadaşlar.

"Her neyse Zayn. Git şu lanet olası konsere. Yarın konuşuruz. Çünkü bunu seninle şu an konuşmak istemiyorum. Eğer kafanın omuzlarının üstünde durmasını seviyorsun defol." dedim ve arkamı dönüp kendimi tekrar yatağa attım. Telefonumdan yine Twitter'a girdiğim zaman Zayn de odadan çıkmıştı.

Salak herif. Gerizekalı.

***************

Tıkırtılarla uyanınca panikle etrafıma bakındım. Üstümdeki örtüyü burnuma kadar çekip sesin geldiği tarafa baktım. Karanlık yüzünden pek bir şey göremesem de bana doğru gelen birini görebiliyordum.

"Kim var orda?" diye seslendim. Ve bir anda odanın ışığı açıldı. Suratına maske geçirilmiş bir adam  ışığı açıp suratıma bakıyordu.

"Kimsin sen?" dedim yatakta kaçmaya çalışırken.

"Bunları sonra konuşuruz." dedi kalın bir ses.

Ve üstüme atılıp kaçarken saçlarımdan yakalayıp beni yatağa yatırdı. Çığlık atarak kaçmaya çalışıyordum ama hala iyileşememiş kaburgalarım yüzünden pek mümkün olmuyordu.

"İyi uykular." dedi adam ve bir anda ağzıma bir bez bastırdı. 

Dünyam yavaş yavaş kayarken adamın beni kucaklayı odadan çıkardığını gördüm. Gerisi ise karanlıktan ibaretti...

Uuuu çok heyecanlıı :D O değilde kızın başı da bir beladan kurtulmadı diyenlere benden bir ipucu,bunlar daha başı. Bir tane daha ipucu aslında kız belanın başı. Yani her şeyin ondan başlamasının bir nedeni var ve bunu da en kısa zamanda öğreneceğiz :D Umarım bölümü beğenmişsinizdir,sizi çok seviyorum. Okuduğunuz için teşekkürler ve öpücüükleeeer :*

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now