3. Sezon 61. Bölüm Kesit

1.4K 55 7
                                    

Finale soon 10 bölüm :D 2. sezon 19 bölümdü 3. sezonu da daha fazla uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Belki kızıyorsunuzdur ama artık Trouble'ı bırakmamız gerekiyor maalesef. Her neyse 61. bölüm kısa zaman içerisinde sizlerle olacaaak :D

"Ne kadar korktuğumu tahmin bile edemezsin." derken vücudunda ki morlukların üzerlerini hafifçe öptüm. Bu onu güldürmüş olacak ki göğsü dudaklarımın altında titreşti. Kafamı kaldırıp ona baktığımda ela gözlerinden akan yaramaz bakışlar kıkırdamamı sağladı.

"Bana öyle bakma Zayn!" Sitem dolu sesimi duyduğunda gülse de bakışları değişmedi. Göğsü acımasın diye karnına hafifçe vurdum ve üzerinden kalktım. Yatağın diğer yanına kendimi attığımda beklemeden hızla geldi ve kolunu karnıma dolayarak kendisine çekti.

"Benden kaçamayacağını öğrenmiş olmalıydın, melek."

"Biliyor musun Patch 'melek' dediğinde delicesine hoşuma gidiyordu ama senden duyduğumda daha da çok hoşuma gitti." dediğimde güldü ve uzanıp gülerken beni öptü.

"Gülerken öptün." diye utanarak kafamı yastığa gömdüğümde kahkasını tekrar duydum. Bir şey söyleyeceği sırada duyduğumuz ağlama sesi ile inleyerek yerimden kalktım.

"İşte bu da benim alarmım." diye mırıldandığımda güldü ve yataktan kalkarken hafifçe kalçama vurdu. Bu haraketi karşısında dönüp ona kocaman olmuş gözlerimle baktığımda sırıttı ve omuzlarını silkti.

"Hep bunu yapmak istemişimdir."

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now