3. Sezon 68. Bölüm -Kesit-

565 29 9
                                    

Öncelikle bu kadar beklettiğim için ne kadar özür dilesem az. Gerçekten ama gerçekten çok özür dilerim.Yeni bölümü yarın ya da pazar yayınlayacağım.Ayrıcaa son 2 bölümümüz :D

Titrememi durduramam normal miydi? Ya da kocamın bana başka bir kadın yüzünden bağırmış olması?

Gururunu incitmişim.

Onun benimkine ne yaptığını görmemiş miydi? Kocama aşık olmuş bir en yakın arkadaşı alnından öpmem mi beklenirdi yoksa? Ya da ailemin içine girmiş ve buna rağmen ihanet etmeye cesaret eden bir kadına daha fazla mı cesaret verseydim? Belki de onu direk yatağımıza sokmalıydım ha?

"Bunu yaptığına inanamıyorum! İnsanlara her ne olursa olsun bu kadar acımasız davranabilecek birine dönüşmene inanamıyorum Jessica!" Bağırtısı tekrar yankılanırken sıçradım. Bana vurmamıştı ama vursaydı yemin ederim o kadını savunması kadar acıtmazdı canımı.

"Yeter!" Çığlığım evin içinde yankılanırken üst kattan ağlama sesi geldi ama aldırmadım. Haklı olduğum bir konuda başımı eğerek ona ses çıkarmayacağımı mı sanıyordu? Çünkü yüzünde ki şaşkınlık ifadesine bakılırsa eğer bunu bekliyordu.

"Bana onu mu savunuyorsun? Öyle mi? O zaman siktir git! Git senin için açık tuttuğu yatağına gir ama şunu bil ki ne senin yüzünden o kadar şey çekmiş karını ne de çocuğunu bulamazsın! Anladın mı beni?" Üstüne doğru yürüdüğümde ela gözleri sanki olabilirmiş gibi daha da genişledi.

Bir çok kez kavga etmiştik ve şu anda ettiğimiz kavgadan çekip giderse geri dönüşü olmayacağını biliyordu. Biliyordu değil mi?

I Knew You Were TroubleHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin