3. Sezon 60. Bölüm -Kesit-

1.7K 55 2
                                    

Yeni bölüm bazı aksiliklerden dolayı bu haftasonu gelemedi,bunu da telefonumdan yazıyorum,beklettiğim için üzgünüm diğer bölüm cuma ya da cumartesi gelir.

Gözleri kalabalığın üzerinde dolandıktan sonra benim üzerimde durdu. Ona inandırıcı olduğuna inandığım bir sahte gülücük yolladığımda benim aksime uğraşmadan gülümsedi. Bakışları tekrar Zayn'e dönerken sırıtışı hala yüzündeydi ve Zayn'ın mimiklerinden o sırıtışı yumruğu ile silmek istediği anlaşılabiliyordu.

"Onu istiyorum." Zayn'ın dişlerini sıkıyor olduğunu buradan bile görebiliyordum. Bakışları bana dönerken güven verici bir şekilde baktı. Yutkunduktan sonra anlamsız bakışlarımı tekrar ona çevirdim.

"Onu tanımıyorum bile." Boğuk sesi insanların arasında yankılanınca Carlos kahkaha attı. Bu kanımın donmasına neden olurken rahatsızca olduğum yerde kıpırdandım.

"Cidden mi Zayn? Biraz daha zeki olacağını düşünmüştüm. Karını bir plan uğruna kollarıma atacak kadar acizleşmiş olacağın... Ne diyebilirim ki hiç aklıma gelmezdi."

O anda nereden bildiği ya da nasıl öğrendiği umrumda değildi. Şu anda her şey Zayn'ın biraz sonra başlayacağı maça bağlıydı. Kazanırsa güvenle evimize dönebilecektik ama kaybederse.

Kaybederse ne olacaktı?

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now