22

7.2K 163 20
                                    

"Yeter artık!" diye çığlık atınca elimi saçlarının arasına doladım ve kafasını geriye doğru çektim.

"Bayan Metropolis. Çok çabuk pes ediyorsunuz." dediğimde ağzında kanı suratıma tükürdü. Gülerek onu sildim sonra da arkama döndüm. Rahatlamış bir nefes aldığını duyduğum anda ona döndüm ve suratına durmana vurmaya başladım.

"O da sana tükürdüğünde sen de böyle yapmıştın değil mi? Nasıl oluyomuş sürtük ha?" dedim ve son kez vurup geri çekildim. Ağlamaya başladığında gülerek ona baktım. Sonra da arkamdaki adamalra seslendim.

"Onu bir yere atın. İşimiz bitti." dedim ve hızla odadan çıktım. Üstümdeki kanlı tişörtü çıkarıp sadece ceketimi giydim. Biraz üşüsem de aldırmadan arabama bindim.

Hastaneye geldiğim de arabayı öylece bir yere park edip hemen içeri girdim. Pat ve annesini camdan görünce üstümü düzelterek içeri girdim.

"Demek prenses uyanmış." dedim gülümseyerek yanına giderken. O da bana gülümsedi ama gülümsemesi bir anda soldu.

"Eline ve yüzüne ne oldu?" dediğinde elime baktım. Vurmaktan aşınmış ve kanamıştı.

"Bir şey yok. Gelirken düştüm de ondan." dediğimde inanmayan gözlerle bana baktı. Israr etse bile doğruyu söylemeyeceğimi bildiği için derin bir nefes alıp arkasına yaslandı. Bir yerden sandalye bulup hemen yanına oturdum.

Sonra Jessica Pat ve annesine sorualr sormaya başladı. Her şeyi öğrenmek için çabaladığını görünce gülümsedim. 

Bir insanın geçmişinin yalan olmasını öğrenmesi kadar hayal kırıcı bir şey yoktur heralde. Ailesi ve sevgilis tarafından bir nevi ihanete uğramak kadar. Nasıl bir acıdır tahmin edebiliyorum aslında.

Melanie beni terke edip gittiğinde bende aynı şekilde hissetmiştim. Ayrıca beni 4 adamla aldattığını öğrendiğimde de öyle hissetmiştim. Ondan sonra hiçbir kıza güvenememiştim. Perrie'ye bile adam akıllı güvenememiştim.

Hatta konserinde dansçısıyla yaptığı samimi hareketler yüzünden kızı nasıl tartakladığımı da hatırlıyorum. Benden nefret ediyorsa,sonuna kadar haklıydı. Bazen ben bile kendimden nefret ediyorum. Hatta bazen değil,çoğu zaman.

"Zaaayn? Orda mısın?" diyen Jess'e baktım. 

"Burdayım. Ne demiştin?" dediğimde hevesle gülümsedi. Hadi bakalım bunun arkasından ne gelecek?

"Hani tatile gidelim dedik ya, ne zaman gidiyoruz?" dediğinde ona sırıttım.

"Ben çocukları arayıp konuşayım bekle sen." dediğimde heves ve mutlulukla kafasını salladı. Annesi(Artık şuna bi ad veriyim amk bu ne annesi annesi. Adı bundan sonraaaaaa Amanda olsun) Amanda onun bu mutlu haline gülümseyerek baktı.

"Zayn bende seninle geliyorum. Konuşmamız gerek." diyerek ayağa kalkan Pat'le birlikte odadan çıktık.

"Hallettin mi?" diye sordu hemen.

"Evet. Ölmedi ama ormanın dibinde ölmeyi diliyor olsa gerek." dediğimde memnun olmuş gibi gülümsedi.

"Kızıma olanların daha beterini yaptığını umarım. 4 gündür yoksun herhalde gereken şeyi yapmışsındır." dediğinde dişlerimi sıktım.

"Sevgilime yapılanların hiçbiri yanına kalmadı." derken sevgilime özellikle baskı yapmıştım. Memnuniyetsiz bir ifadeyle bana baktı ve sonra da arkasına dönüp uzaklaştı.

"Orospu çocuğu." diye mırıldanarak telefonumu çıkarttım. Uzun zamandır konuşamadığım çocukları aradım.

"Zayn? Sen yaşıyor musun lan?" dedi telefonu açan Niall.

"Evet,yaşıyorum Niall. Her neyse. Jess şu anda hastanede ve..." derken hızla lafımı kesti.

"Ne? Ne oldu? İyi mi şu an?" dediğinde gözlerimi devirdim. 

"İyi merak etme. Sadece bir kaçırılma olayı oldu ve dayak yedi ama başka bir şey yok. Her neyse sus ve beni dinle. Şimdi ben onun kafasını dağıtmak için bir tatile çıkalım diyorum. Siz biz ve Jess'in arkadaşları. Nasıl fikir?" dediğimde düşündü.

"Ben hemen çocuklara söyleyip geliyorum bekle." dedi ve koşturma sesi geldi. Çocuklara olayı anlattığını ve meraklandıklarını duydum. Niall her şeyi anlattıklarında onayladılar. Niall tekrar geldi.

"Tamamdır. Biz varız." dediğinde memnun olmuş gibi gülümsedim. Sonra vedalaşıp telefonu kapadım. Ardından Jess'in arkadaşlarını teker teker arayıp söz aldım. O da bitince hemen birilerini araya sokarak bir yat kiraladım.

Tamam zengin olmayı cidden çok seviyorum.

Selaaaaaam :D Olaysız bir bölüme welcome canlarım :D Umarım bölümü beğenmişsinizdir ayrıca yine hikaye için yapılan videolardan birini paylaşıyorum sizlerle :D 2-3 bölüm falan olaysız eğlenceli geçicek strese gerek yok anlayacağınız. Ayrıcaaaa ben bu hikayeyi en başta 50 bölüm olarak tasarladım ama eğer yorumlar azalmaya başlarsa 30 da biter ki bakarsanııız 8 bölüm sonra 30. bölüm. Ben uyarımı yaptım yani....

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now