3. Sezon 59. Bölüm -Kesit-

2K 51 6
                                    

Siz sormadan önce söyleyeyim bölüm bu haftasonu gelecek sadece bir iki gün daha dayanabilmeniz için kısa bir kesit yayınlamaya karar verdim. İyi okumalar :D

Soğuk tenimin içine işlerken karşımdan ceketini çekiştirerek gelen Zayn'e baktım. Ağzının kenarında tuttuğu sigaranın külü neredeyse üstüne düşecekti ve o hala ceketiyle uğraşıyordu. Çırpmınmasına daha fazla dayanamayarak ona doğru yürüdüm ve sigarayı alıp külü yere attım.

Minnet dolu bakışlarını yok saydığım da gözlerime bakabilmek için bana doğru eğildi. Gözlerimi kaçırmaya devam ettikçe daha da çok yakınlaşıp dibime girdi. Kafamı yere eğdiğimde ise ceketinin açılmasına aldırmadan uzanıp çenemi tuttu ve kafamı kaldırdı.

Gözlerimiz birleşirken kendimi onun kollarının arasına atmak için büyük bir istek duydum. Ama malesef ki ona bir süre dokunmayarak cezalandırma kararı almıştım. Onun da istediği gibi.

"Bebeğim bana soğuk davranmana dayanamıyorum." diye mırıldandığında gözlerimi tekrar kaçırdım. Ne dememi bekliyordu ki? Karşıma geçip birşeyleri ima ettikten sonra eskisi gibi davranmamı mı?

"Sana sadece bebeğim için yardım ediyorum. Yoksa senin şu aptalca düşmanlarınla uğraşmak istemiyorum. Ne kadar çabuk kurtulursak o kadar çabuk bebeğimin tehlikesi geçer."

Kaşlarını kaldırdığında neredeyse ucunu kaldırdığı saçlarına değecekti. Mırıldanmamak için zor durdum ve güçlü görünmeye çalışarak kaşlarımı çattım.

"Senin için bir değerim yok yani?" dediğinde bu sefer kaşlarını kaldıran bendim. Ne cevap vereceğimi bekleyen gözlerine baktığımda bağırmak istedim. Sen benim kocamsın aptal,sana nasıl değer vermem?

"Nereden baktığına göre değişir."

Bu arada multimedia'da harika şarkı You And I'ın klibini göreceksiniz(Youtube'ı açılanlar) Harika bir klip olmuş ne kadar sade de olsa çocuklar büyüdüklerini bir kez daha göstermişler.

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now