2. Sezon ^Mr. Trouble^ Bölüm 40

5.4K 150 26
                                    

Şimdi öncelikle :D Ay. Gülmekten ölücem sanırım :DDDD Ya arkadaşlar. Önceki bölümdeki sonda uçurumdan aşağı itti demek mecazi anlamdaydı. Yani Zayn cidden gelip kızı ittirmedi. Kız sadece ayrıldıkları ve Zayn gittiği için öyle bir duygu olayına girdi AS:DA Ay allam kaç saattir bakıp gülüyorum yani :D

He bide lütfen hikayelerinizin reklamını yapmak için benim duvarıma bir şeyler yazmayın. Tamam mesaj atıp bildirin onları boş zamanlarımda değerlendiriyorum zaten ama duvara yazmak çok saçma bir durum bence. Her neyseee iyi okumalar. Multimedia'daki şarkıyı dinlemeniz ve izlemeniz gerek. En son da açıklamasını yapıcam zaten :))

1 YIL SONRA~

"Doğum günüm için gelmenize gerek yok. Cidden. Turnede olduğunuzun farkındayım Niall." dediğimde diğer taraftan hemen itiraz sesleri yükseldi.

"Jessica seni zaten 1 yıldır görmüyoruz. Tamam ayrıldınız ama bizden de mi ayrıldın?" diye bağıran Harry'i duyunca derin bir nefes aldım.

"Saçmalamayın çocuklar. Bende sizi çok özledim ama ben sizi düşündüğüm için gelmeyin diyorum.Yorulmayın diye." dediğimde tekrar itiraz ettiler. Sonunda bana geleceklerini söyleyip itirazlarımı ağzıma sokup kapadılar.

Vee merhaba. Neler olduğunu size özet geçmek istiyorum. Hatırlarsanız 1 yıl önce Zayn beni bir uçurumun kenarında (aşağı S:DADSADA) bırakıp gitmişti. O günden beri onu bir daha hiç görmedim. Zaten bende okulumu bitirebilmek için New York'a geri döndüm.

Çocuklarla olabildiğince az görüşüp onu unutabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım ancak her gün magazinlerde Perrie Edwards ile yeniden başlayan ilişkisini görmek bana pek de yardımcı olmadı. Ve şimdi doğum günüm için vereceğim partiyi nerden bilmiyorum duyan çocuklar gelmek için ısrar ediyorlar.

Gelmelerini tabi ki istiyorum. Onlar benim en ama en yakın arkadaşlarım. Ancak onları görmek bir köşeden tekrar Zayn'ın çıkacağını sanmak gibi bir şey. Ve emin olun 1 yıldır unutmaya çalışan birisi için hiç hoş bir durum değil.

"Jessica hadi gel daha alışverişe gideceğiz." diye seslenen Miranda'ya döndüm.(şimdi burada bir yorum yazmassam olmaz AS:DA benim bir hikayem vardı orda da başrolde Zayn ve Miranda adında bir kız vardı. Çok ironik geldi bana sanki Zayn'ın eskilerini aynı hikaye birleştirmişim gibi a:SDA neyse)

"Tamam geldim." diye seslenip hızlıca telefonumu çantama attım ve odamdan fırladım.

Kaldığım evde klasik öğrenci evi. Miranda ev arkadaşım ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Hayatıma giren en normal kişi diyebilirim size. Ve bir Martin vakası daha  yaşamamak için babama soyunu araştırttım. Ciddiyim.

Sonunda alışveriş merkezine geldiğimizde taksiciye parasını uzatıp hemen içeri girdik. Forever New'den Miranda'ya, Bershka'dan da bana elbise aldıktan sonra tekrar eve döndük. Bana hala nerede yapacaklarını söylememişlerdi. Yarın misafirmiş gibi gidip kendi partime katılacaktım.

"Film izlemek ister misin?" diye sordu.

"Hayır. Çok uykum var ben yatıyorum. Sana iyi geceler." dedikten sonra hızla odama çıktım. Ne kadar yarın gelmeyecek olduğunu bilsem de en yakın arkadaşlarını görmek onu görmekle aynı şey olacaktı.

Sonunda düşünce bulutlarımı kafamdan atarak uykuya daldım. Sabah alarmımla uyanınca hafifçe gerinerek doğruldum. Uyuşuk adımlarla banyoya gidip yüzümü yıkadıktan sonra aynadan kendime baktım.

Hah,gece uyuyamadığımın en büyük kanıtları mor göz altları yerlerine yerleşmişlerdi.

"Jessicaaa!" diye bir çığlıkla hızla banyodan çıkıp kapımda bağıran Miranda'nın yanına gittim.

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now