3. Sezon 57. Bölüm

2.8K 111 11
                                    

Tanrım! Bir bebeğin bezini takmak ne kadar zor olabilirdi ki? Sadece yapması gereken poposunu temizledikten sonra kirli bezi alıp çöpe atmak ve temiz bezi takmaktı.

"Bu şeyler neden yapışkan değil?" diye sızlanarak bir bezi daha kenara atarken gözlerimi devirerek elinden bezi aldım. Onu kalçamla hafifçe ittirdikten sonra Carmen'in başına geçip bezi hızlıca taktım. Buna karşılık gözlerini devirdiğini hissetsem de dönüp yüzüne bakmadım.

"Bu kadınların yapabileceği bir şey. Gece kalkıp uyutabilmek de benim mesela." dediğinde bu sefer göz deviren bendim. Haklıydı çünkü Carmen gecenin bir yarısı acıkıp uyandığında emdikten sonra tekrar uyumuyordu. Ta ki babası gelip kulağına bir şarkı söyleyene kadar.

Hangi şarkıyı söylediğini bilmiyordum ve binlerce kez bana söylemesi için yalvardım böylece gece onun uyanmasına gerek kalmadan onu uyutabilirdim ama o inatla geceleri kalkıp söylüyordu. Açıkçası bu da işime geliyordu bende rahatça uykuma geri dönebiliyordum.

Aslında yaklaşık 2 aydır doğru düzgün uyumak gibi bir kavramımız yoktu. Geceleri saat 3 4 fark etmeden kalkıyor emziriyor tekrar yatıyordum ve sabah 7 de tekrar kalkıp güne başlıyordum. Zayn da geceleri beni yalnız bırakmamak için kalkıyor ben emzirdikten sonra Carmen'i uyutup yanıma geri dönüyordu ama çoğu sabah benim kadar erken kalkmıyordu.

Aynı zamanda devam eden turneleri vardı ve aynı anda hem bize hem de işine yetişmesi çok zordu. Bu yüzden bunu anlayışla karşılıyor sesimi çıkarmıyordum. Şanslıydım ki etrafımda ki herkes bana yardım etmeye çalışıyordu. Çocukların hepsi grubun ilk bebeğinin üzerine titriyor,onların yanındayken acıkması dışında her zaman oyalıyorlardı.

Harry Carmen'le kendi bebeğiymiş gibi iyi anlaşıyordu. Mesela Carmen Harry eve gelip sesini duyduğunda delicesine hareket etmeye başlıyordu. Aynısı bir de Zayn eve geldiğinde ve anahtarlarını fırlattığında oluyordu.

Kızım nankörlüğün dibine vurmuş ve bana özel bir tepki göstermemişti hiç. 9 ay boyunca onu karnında taşıyan ben olarak açıkçası kırılmıştım. Bir kere bunu ağzımdan kaçırdığımda Zayn dakikalarca gülmüş ve sonunda her zaman onun yanında olduğumu bildiği için tepki vermediğini açıklamıştı.

Anlayacağınız 2 aydır hayatımız tamamen kızımıza odaklıydı. Zayn turneleri doğumdan sonra 1 ay ertelemiş sonra hem benim hem de grup arkadaşlarının ısrarlarıyla turneye devam etmişti. Ve bugün konserleri Londra'da olacaktı. Kısa bir ara verdikten sonra tekrar başlayacakları için bu kısa bir veda konseriydi.

Evde hazırlanmamız bittikten sonra eve gelip bizi alan grubun arabasına bindim. Zayn direk kollarımda ki Carmen'e uzanırken aynı anda beni de öperek tekrar yerine oturdu. Onun yanına otururken çocuklarla kısa bir şekilde selamlaştık.

"Kızlar orada mı bekliyorlar?" dediğimde Louis kafasını telefonundan kaldırıp kafasını salladı. Anlaşılan El ile mesajlaşıyorlardı.

"Sophia Carmen'i görmek için geliyor sanırım. Yaklaşık 1 aydır her gün onu getirmem için bana yalvarıyor resmen." dediğimde kahkaha attım.

Gruptakiler olduğu kadar gruptakilerin kız arkadaşları da Carmen ile deli gibi ilgileniyorlardı. Mesela ilk 1 ay ben kendimi toparlayana kadar El ve Sophia her gün yanımda durup bana yardım ettiler. Anlayacağınız eğer çocuğum olmasaydı suratıma bile bakmazlardı.

"Zaten hepiniz sadece Carmen'e odaklanın. Alooo onun annesi de burada?" diye seslendiğimde Zayn ve Harry sevmekte oldukları Carmen'den bakışlarını çekip bana baktılar. Ardından aldırmadan tekrar ona dönüp sevmeye devam ettiler. Bu duruma yanaklarımı şişirerek tepki verdikten sonra kollarımı göğsümde birleştirip arkama yaslandım.

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now