2. Sezon ^Mr. Trouble^ Bölüm 41

5.3K 156 15
                                    

Selam ben Zayn'a olan nefreti azalan yazar. Şimdiii biliyorum daha uzun zaman yazmamamı bekliyordunuz ancak aklıma doluşup duran konular ve gittikçe azalan nefretim sayesinde yazmaya karar verdim. Notta bana Harry'i başrol yapmamı söyleyenler oldu ancak ben bu hikayeyi yazarken her zaman Zayn olarak düşündüm,öyle de kalmasını istiyorum.

Zaten Jessica'nın da ruh ikizi Zayn,Harry diğer hikayelerde takılmaya devam etsin. Her neyse iyi okumalar :D

"Yani sadece o kadar şey konuşup birbirinizden uzaklaştınız. Öyle mi?" diye bininci kez soran Miranda'ya gözlerimi devirerek onayladım.

"Siz ne kadar salak insanlarsınız? Birbirinizi sevdiğiniz bariz belli ve siz salak gururlarınızın esiri olmuşsunuz." dediğinde hırsla ona döndüm.

"Miranda beni aldatan ve komiktir ki terk eden oydu. Hiçbir şeyi hak etmediğimi söyleyen. Sence ilk gördüğüm yerde ayaklarına kapanarak özür mi dileseydim?" dediğimde bu sefer gözlerini deviren oydu.

"En azından bu akşam ayaklarına kapanabilirsin." dediğinde kaşlarımı çattım.

"Ne demek istiyorsun?"

"Bugün senin şu ünlü arkadaşlarınla birlikte bir  Karaoke Bar'a gidiyoruz. Seslerimizin ne kadar güzel olduğunu duymak istiyorlarmış." dediğinde yanımda bulduğum sert bir şeyi kafasına fırlatmamak için kendimi zor tuttum.

"Ben gelmiyorum. Sen nereye gidersen git." dediğimde benşm planımı gerçekleştirerek yanında ki yastığı kafama fırlattı.

"Salaklaşma. Sende benimle geliyorsun ve itiraz istemiyorum." dediğinde gözlerimi devirdim. Bu bir nevi zorla kabul ettiğimin belirtisiydi. Ellerini çarparak ayağa kalktı ve odasına gitti. Bende televizyonu açarak kanallarda gezinmeye başladım.Sonunda izlemeye değer bir şey bulamayınca odama gidip kitap okumaya başladım.Yarım saat sonra kapım hızla açıldığında olduğum yerde sıçradım.

"Oha kırsaydın!" diye kapıyı gösterdiğimde aldırmadan omuzlarını silkti ve dolabıma gitti.

"Ne yapıyorsun Miranda?" dediğimde bana bakmadan cevap verdi

"Giymen için güzel bir şeyler seçiyorum." dedi. Kısa süre sonra yüksek bel kot şort ve Rolling Stones'un dar askılı tişörtünü çıkardı.

"Vamp kadını olmaya niyetim yok?" dedim çıkardıklarına bakarak.

"Zayn'a neler kaybettiğini gösteriyoruz tatlım. O yüzden çabuk kalk ve bunları giy." dediğinde derin bir nefes alarak kalktım ve odadan çıkmasını bekledim. Çıkardıklarını hızlıca üstüme geçirip altına topuklu siyah botlarımı çıkarıp giydim. Saçlarımı yarım topladıktan sonra hızlıca makyaj yapıp telefonumu ve paramı cebime attım.

"Ben hazırım." diye seslendiğimde oda odasından fırladı. Benden daha kapalı giyinmiş olduğunu görünce boğazımdan acaip bir ses çıkararak ona baktım.

"Ben neden böyle giyiniyorum da sen cici kız gibi oluyorsun?" dediğimde güldü.

"Ben cici kız imajımla gruptan birilerini bulmayı planlıyorum ama sen eski sevgiline bazı şeyleri gösteriyorsun. Anlatabildim mi?" dediğinde kafamı salladım. Sonra da koluna yapışarak onu evden dışarı çıkardım.

Gideceğimiz bara geldiğimizde arabadan inmeden son kez rahat nefes aldım. Sonra da zaten Miranda'nın zoruyla içeri sokuldum. Kendimize bir masa seçip oturduğumuz sırada çocuklarda  yeni içeri giriyorlardı. Görmeleri için el salladığımda hemen yanımıza geldiler.

Sarılma faslını zararsız atlattıktan sonra yerlerimize geçtik. Herkes bir şeyler içmeye başladığında Louis atıldı.

"Hadi Jessica bize bir şarkı söyle. Sahnedeki kişi kulaklarımı öldürmek istiyor." dediğinde kıkırdadım ve kafamı olumsuz anlamında salladım.

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now