3. Sezon 61. Bölüm

1.4K 58 1
                                    

Kesitte bahsettiğim şeyden bir ekz daha bahsetmek için buradayım şincik. Iııı 2. Sezon 19 bölümdü ve 3. sezon en başta benim özlememden kaynaklanan bir şekilde başlamıştı. Konular da gittikçe azalıyor ve ben artık Malik çiftimizi yavaş yavaş huzura kavuşturmak istiyorum. İşte ondan bu sezonu da 19 bölüm yapmaya karar verdim. Bu bölüm 9. bölüm olduğuna göre 10 bölümümüz kalmış halde :D Bu hikaye bitince ara verdiğim Little Trouble hikayesine devam edeceğim orada az da olsa Jess ve Zayn'ı görebileceksiniz. Ay yine çok konuştum iyi okumalar sizeee

Kalbinizin yerinden çıkacağını düşündüğünüz zamanlar oldu mu hiç? Hani biraz daha atarsa kalp kirizinden gideceğinizi düşündüğünüz? Elinizi kalbinizin üzerine götürdüğünüzde neredeyse elinizin altında atıyor gibi hissettiğiniz.

İşte ben şu anda tam öyle hissediyorum. O ringin içerisinde yumruklarını savururken hem yenilmesi hem de dövülmesi korkusunu yaşıyorum. Maçın 3. raundunu başlattıklarından beri daha bir sert oynuyorlar sanki. Zayn'ın kızaran göğsünü ve burnunu havaya kalkık ellerinin arasından görebiliyorum. Acı çektiğini ve neredeyse yenilecek kadar çok yorulduğunu da görebiliyorum ama pes etmiyor.

Çünkü işin ucunda belki de kendisinden daha çok değer verdiği birisi var. Ben.

Zayn'ın sağ kroşesi ile yere yığılan Carlos'u gördüğümde kazanabileceğinin sevinci ile ayağa kalkıyorum. İnsanların da benim gibi merakla ayağa kalktıklarını görebiliyorum. Zayn hızla Carlos'un üzerine atılırken Carlos sağa kayarak onun üstüne değil de yere düşmesine neden oluyor.  Ve o andan sonra olan herşey sanki başkası tarafından anlatılmaya başlıyor.

Çünkü ben arkamı dönerek o sahneleri görmek istemiyorum.

"Jessica dön." Louis emrettiğinde ne kadar sızlansam da hafifçe dönerek yerde dayak yiyen sevgilime bakıtım.

"Ona güç veren sensin Jessica. Şimdi de vermek için gerçekten doğru bir zaman." dediğinde öne atılarak ringin iplerine yaklaştım. Ringin yanında bekleyen yarı çıplak kadınlar beni aşağılayarak süzerken aldırmadan Zayn'ın ilgisini çekmek için hareketlendim.

Yediği yumrukların arasında kafasını hafifçe benden tarafa çevirdiğinde gözlerinin içine baktım.

"Bunu yapabilirsin!" Bağrışım ona ulaştı mı bilmiyordum ancak dudaklarımı okuduğunu ve neredeyse fark edilemeyecek kadar hızlı kafasını salladığını gördüm. Belki de hayal ediyordum bilmiyorum ama bir anda Carlos'u üzerine attığında çığlıklar attarak ringe vurdum.

Bu sefer o Carlos'un üzerine çıkıp yumruklarken Carlos'un burnunun kırılıp farklı bir açı aldığını gördüm. Kalkan midemin üzerine elimi koydum ve kusmamak için kendimi zor tutarak izlemeye devam ettim. Zayn Carlos'un neredeyse işini bitirdiği sırada ayağa kalktı ve ona tepeden bakmaya başladı. Herkes hakemin Carlos için saymasını beklerken Carlos'un gülmesiyle donup kaldılar.

"Sence ben işimi şansa bırakır mıyım?" Dişlerinin arasından söylediği karşısında Zayn hızlıca benden tarafa döndü ama çok geçti. Çünkü iki tane adam kollarımdan tutarak beni sürüklemeye başlamışlardı. Zayn ringten atlayana kadar çocukların hepsi koşup yanımıza gelmeye çalıştılar.

Sağ tarafımda ki adam belinden silahı çıkarıp Niall'a nişan aldığında her şey için çok geçti. Tetiği çekip onu vurduğu sırasında attığım çığlık bütün barda yankılandı. Sol tarafımda ki adam gevrek gevrek güldükten sonra saçlarımdan tutarak sürüklemeye devam etti. Diğer adam Niall'ın başında toplanmış çocukların üzerinde silahını gezdirdikten sonra bize doğru hızla gelen Zayn'e döndü.

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now